HeartBeat 2011: Angerfist sa predstaví v Prahe!

Po viac ako troch rokoch sa do Prahy vracia akcia pod názvom Heart Beat, ktorej premiéru sme zažili na jar roku 2008. Pozitívne ohlasy na akciu, kde sa predstavila hviezda frenchcore a hardcore scény, nemecký The Speedfreak, inšpirovali jej organizátorov k open-air pokračovaniu. V lete 2009 a 2010 sa konala open-air verzia Heart Beat na letisku pri Ústí nad Labem a zúčastnilo sa jej okolo 6000 ľudí. Mnohými účastníkmi boli tieto akcie označované ako najlepší festival leta, ba dokonca najlepší open-air vôbec.

Po krátkej odmlke sa Heart Beat vracia do Prahy v plnej sile. Na štyroch scénach uprostred hlavného mesta našich západných susedov sa po prvý krát v histórii predstaví aj ikona svetového hardcore – holandský producent ANGERFIST. Spolu so zbytkom line upu tak robí z Heart Beat 2011 jednu z najväčších indoorových akcií v Čechách vôbec.

Okrem Angerfista budú hlavným ťahákom na hardcore stage aj nemecky SPEEDFREAK a anglický THE PRODUCER. Tomuto top žánru elektronickej scény budú sekundovať aj ďalšie tri floory, ktoré Heart Beat okorenia o dubstep, techstep, dark drum’n’bass, hardtek, chillout a podobne. Celkom sa publiku predstaví až 18 umelcov z 8 krajín na 4 flooroch. Kapitolou samou o sebe sú priestory pre Heart Beat. Akcia sa totiž uskutoční v bývalom kostole na Michalskej ulici, ktorý dnes funguje pod názvom Hudební klub Kostel.

HeartBeat 2011

Zdroj: HeartBeat 2011
Publikoval: Redakcia GREGI.NET