HardTechno Provincie – Říše Mrtvých: Greg Notill, Robert Fabian!

Dnes se spolu podíváme na další zahraniční hvìzdy hlavního podia Hardtechno provincie.

Greg Notill

Tracky plné energie, svižných burcujících pasáží, které dokáží strhnout lidi na svou stranu – to je Greg Notill. Jeho desky hrají nejvìtší ikony Hardtechno scény i DJové po celém svìtì. A právì jeho jsme vybrali na HardTechno Provincie 7, která probìhne 23. 9. 2011

Tento francouzský producent se bìhem své 15leté kariéry podílel na mnoha rozličných projektech, až zakotvil u tvrdé odnože. Po tragické nehodì v jeho životì se Greg naklonil stylùm jako hardtechno, industrial a Mayhem styl. Vydal bezpočet osobité produkce a to na nejslavnìjších labelech hardtechna jako Lifeform, Working vinyl, Carnage, Artillery, Crowbar, Definition of Mayhem, Cannibal society a mnoho dalších.

I nadále od nìj mùžeme čekat skvìlé vìci, které se rychle vrývají do povìdomí partypeople po celém svìtì. Jeho EP deska Carnage 19 byla zvolena v Nìmecku a ve Francii jako nejlepší hardtechno deska roku 2007.

Greg Notill

Jako DJ objel už skoro celý svìt (Brazílii, Španìlsko, Slovinsko, Maďarsko, Francii, Belgii, Holandsko, Nìmecko, Itálii, Bulharsko, Polsko, Rakousko, Ukrajinu, Velkou Británii, Slovensko, Česká Republika a mnoho dalších).

Dnes je toto jméno žádáno na velkých mega párty jako je Syndicate a mnoho dalších. Muž, který v bìžném životì pracuje jako učitel. O víkendech se promìní na Hardtechno mašinu a válcuje dav.

Do setu vkládá své pocity, díky kterým dokáže s fanoušky manipulovat. Jeho umìním je roztancovat dav až k šílenství. Greg miluje underground a to mu nikdo nevezme.

Robert Fabian

Tento 21 letý mladík z Maďarska se dostává do popředí svìtové hardtechno scény. Svojí kariéru odstartoval vynikající produkcí, která mìla hned od začátku vysoko pozitivní ohlasy. Jméno Robert Fabian se častìji objevuje v setech svìtové hardtechno špičky, za co vdìčí jeho trpìlivá práce a vytrvalost přinést nový zvuk do hardtechno hudby.

Asi nejvìtší úspìch zažil se svým trackem Technoart Anthem, který se rychle probojoval na všechny hardtechno party po celém svìtì a dočkal se remixù od takých producentù, jako jsou Svetec, DJ Hammond, Sepromatiq, či Mechanical Brothers. Taktéž je majitelem uznávaného digi labelu Technoart Recordings. Na tomto labelu vyšlo 30 releasov, na kterých vydávali uznávaní producenti jako například Dj Hammond, Svetec, Tilthammer, Bruce, Albert Kraner, Dj Atom a jiní. Momentálnì se řadí mezi nejproduktyvnejší hardtechno producenty Maďarska.

Set na download

Hardtechno Provincie

Zdroj: HTP
Publikoval: Redakcia GREGI.NET