Hard Sound 2: Storm from the West!

Mesiac prešiel  ako voda a už tu máme druhé pokračovanie akcie s názvom Hard Sound 2 s podtitulom „Storm from the West“. Tí ktorí ste o tejto akcii ešte nepočuli máte tu možnosť sa o nej dozvedieť niečo viac. Ide o snahu prezentovať Techno a Hard-Techno hudbu na východe Slovenska a dostať ju opäť do popredia klubovej scény, tak ako tomu bolo pred niekoľkými rokmi.

Hoci začiatky sú obzvlášť veľmi ťažké, no túžba presadiť sa doma a hlavne vo svete nás bude hnať  dopredu. Dosť bolo rečí a poďme si radšej predstaviť účinkujúcich!

Zo západného Slovenska nás navštívia hneď dvaja Dj’s:

Koffos – Vlastným menom Peter Rindoš. Narodil sa v roku 1989 v Ilave a pochádza z Púchova. Elektronická hudba ho zaujala už v 15 rokoch, keď začal počúvať štýly ako trance a elektro. Postupom času dospieval a priklonil sa k tvrdším beatom, ktoré hraje napríklad Acid Flux a DJ Hammond. Od tohto obdobia sa venuje nejviac „svojmu“ štýlu, ktorý mu prirástol k srdcu. Jeho štýl môžeme charakterizovať ako zmes Hardtechna a Hardcoru.

Mojos – Vlastným menom Juraj Moško, narodený v roku 1989 v Trenčíne. DJingu sa začal venovať začiatkom roku 2008. Vo svojich setoch mixuje prevažne tvrdé hardtechno beaty pri tempe okolo 170 bpm najmä od producentov ako DJ Hammond, Jason Little alebo Instigator občas aj  s prídavkom hardcoru.

Nebudú chýbať domáci rezidenti akcie:

Crecer – Vlastným menom Peter Mišenda alias Crecer. Elektronická hudba ho natoľko očarila, že v roku 2007 prišla myšlienka si zakúpiť prvé playere a mixažny pult. Prvé začiatky súviseli hneď s hardtechnom. Postupne sa zdokonaľoval v hraní a tak prišli aj prvé pozvánky na hranie na akciách. V roku 2010 nastal prelomový bod kedy Crecer a Luckes dali ruky a financie do kopy a zakúpili o niečo lepšiu aparatúru a tak vznikol nápad začať organizovať vlastné akcie. Prvým projektom sa stala akcia pod názvom Hard Sound.

Luckes – Začína ako 15 ročný počúvať elektronickú hudbu a navštevovať festivaly a techno party. V roku 2007 odchádza do Čiech za prácou, tam si s kamarátmi kupuje prvé gramofóny. Prvá pozvánka na hranie prišla o rok. V roku 2009 sa vracia Luckes opäť domov na Slovensko, kde pokračuje vo svojej vášni a získava čoraz viac skúseností a príležitosti zahrať si. Tento nádejný talent sa rozhodol  organizovať akcie v rodných Košiciach. Luckes sa venuje dvom  štýlom hrania a to Technu a Hard Technu.   
                           

Condor – Na akcii budeme mať aj zástupcu pre Deep House. Vlastným menom Martin Szabo sa venuje hraniu už od roku 1998 prešiel si štýlmi od house cez progressive house. Zahral si v kluboch ako Supa Lova, Viagra ,Stars, Cross club (Cz). Za ten čas hrania získal nespočetné množstvo skúsenosti.Na začiatok tejto akcie je vynikajúcim štarterom a rád Vás o tom přesvìdčí.    

Herak – Vlastným menom Tomáš Herák sa hraniu venuje cca 8 rokov, kedy si zaobstaral svoje prvé cd playere a mix. Dnes už má Herák za sebou nespočetne množstvo hrania jak na slovensku a v zahraničí.Pre ľudí obľúbeny ale aj často zatracovaný dj&producent, ktorý si počas svojej kariéry prešiel cez žánre od housu ,deep house, techno,až po hard techno. Z jeho presného mixovania a výberu trackov Vás určite nenechá v kľude.Možme sa už teraz všetci tešiť že môžme privítať na Hard Sounde ikonu číslo jedna medzi Dj’s z východu Slovenska pán Tom Herák.

Akcia sa uskutoční dňa 16.9.2011 v priestoroch clubu Déjá Vú na ulici Timonova 4 v Košiciach. Vstupné sme sa rozhodli dať ako konzumné 2€.  Veď aj tak si každý z nás vypije na bare niečo, čo má rád ☺ Začíname o 21:00 a končíme o 5:00. V prípade plnky pokračuje ďalej after party.

Hard Sound 2

 
Zdroj: Hard Sound
Publikoval: Redakcia GREGI.NET