Hard Sound 10_th Anniversary!

Bez zbytočne dlhých rečí si predstavme naších hostí z Moravy , ktorý sa k nám prídu premiérovo predstaviť.

WARPHIL /CZ/ mladý a talentovaný dj ktorý , má za sebou mnoho vystúpení u seba doma tak aj v zahraničí.Za zmienku stojí hranie v Nemecku, Francúzsku,Grécku po boku veľkých mien.Nehraje jednotvárný štýl,jeho finálny výplod soundu je špecifický, ojedinelý s množstvom vokálov a euforickými melódiami.

BLACK BEAUTY /CZ/ pre milovníkov nežnejšieho pohlavia za mixpultom, sme si pre Vás pozvali mladú a veľmi talentovanú djku z Brna, ktorá sa zároveň predstaví premiérovo na Slovensku. Môžte sa tešiť na ozaj skvelý set plný  energického tech.housu až techna!

SPECIAL GUEST Áno počujete správne, máme pre Vás špeciálneho hosťa, ktorého meno Vám zatiaľ neprezradíme. Môžme Vám s istotou povedať že výberom budete určite milo prekvapený. Meno tohto hosťa sa dozviete presne deň pred akciou!

LUCKES /SK/ Na rad prichádza domáca scéna, a hlavne organizátori akcie.Prvý sa Vám predstaví Luckes od ktorého môžte očakávať ľubožvučne tóny hardtechna po ktorých sa akcia zmení na ozajstné peklo!

CRECER /SK/ Ďalším organizátorom bude samozrejme nikto iný ako Crecer od ktorého rovnako očakávajte ten najlepší set.Z jeho kuchyne Vám bude hardtechno určite chutiť!

KOFFOS&MOJOS /SK/ Double hell,alebo rezníci.Každý im hovorí inak no my ich poznáme ako rezidentov akcie Hard Sound, ktorý ako tradične to býva zakončia túto šialenú párty svojím hardkórom!

TOMTIE & MOGOLA /SK/ Párty nám odštartuje súrodenecka dvojica, ktorá Vás svojím progressive housom až tech.housom doslova zvihne zo stoličiek a hlavne rozbehne akciu tým správnym smerom!

Filip Jůza aka WarPhil se narodil v Brně 19.12.1990.Už od malička zkoumá  všechno kolem elektronické hudby.Nejdříve experimentuje doma na PC v programech jaké jsou například Traktor Dj Studio nebo Virtual Dj.Začíná se styly electro a techno,ale po poslechnutí hardtechna je mu jasné, v čem bude pokračovat.V roce 2006 se zúčastnil první techno akce na hrádku Boskovice.Po desítkách akcí mu je jasné, že ho nebaví být jenom posluchač,ale chce vystupovat jako Dj.Na Vánoce zakupuje gramce a mix pult.Po pár měsících pilné práce na domácí půdě,začíná hrát v klubech u brněnské přehradě.Jeho menší zviditelnění odstartoval set v Hrušovanech u Brna na párty Overlord.Zanedlouho začíná promovat akci po Brněnském metropoli s názvem Schranz Machine.Která bude mít několikáté úspěšné pokračování. Na začátku roku 2009 je přijat do bookingu Soundfactory.cz a poté i do bookingu S.P.A. nebo-li Schranz project agency.Jeho dosavadní styl mixu se pohybuje okolo rychlosti 155-165 bpm.Tvoří duo project se svým hodně dobrým kamarádem ScHanzem jako Serial Killers on 4 decks.

Dj PHIL ZUJA Svůj techno zvuk definuje jako JUMPER STYLE a to doslovně,protože dokáže přeskočit z několika odlišných stylů,které bez problému zakomponuje do svých setů.Nehraje jednotvárný styl,jeho finální výplod soundu je specifický,ojedinělý se spousty vokálů a euforických melodiích.

Zvuk který hraje je převážně od těchto špičkových techno producentů.(Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Sasha Carassi, Westboy, Joseph Capriati, Thermo, Omega Drive, Gregor Tresher, Paul Kalkbenner, Gary Beck, Paul Ritch, Kiko a spoustu dalších.)

Zahrál si po boku Dj´s jako je například Amok, Svetec, Ivee, Acid Flux, Jason Little, Matt M. Maddox, Versus, Sandy Warez, Waldhaus, Sepromatiq, Hogar, Atom, CZScream, Rough Inc., Golpe, Lenzy, WarHead a spoustu dalších.

Lolla aka Black Beauty se k Djingu dostala v koncem roku 2011, ale nebudeme předbíhat.Jak vlastně všechno začalo. Když v roce 2003 absolvovala svoji první techno párty byla nadšená.Hned po návratu domů chtěla jít znova.Od té doby navštěvovala různé parties po celé republice.Na rovinu si musíme říct, že už nic není takové jaké to bylo dříve. Mění se lidé a hudba také.Díky tomuhle zjištění ji napadla myšlenka , že se opět vrátí tam , kde to všechno začalo. Po pár marných pokusech za mix pultem se rozhodla do toho naplno opřít a věnovat svůj volný čas hudbě. Díky známostem má možnost si zahrát na pravidelné středeční akci Midweek v klubu Trix a tak se dostat pod menší obzor cluberů. Zanedlouho dostává šanci prosadit svůj osobitý styl v klubu Perpetuum.Svůj styl by zařadila pod tech-house, house, funky-techno.Nekončí pouze u těchto stylů, ale ráda hledá něco nového čím by zaujala a pobavila.

Luckes s hraním začína od pätnástich rokov na diskotékach v Košickom klube. V tej dobe ovplyvnený komerčnou hudbou sa prikláňal radšej k tanečnej hudbe. Zlom nastal v období, kedy začína navštevovať festivaly a rôzne techno party, kde ho hudba natoľko očarila, až sa chcel stať djom a preto v roku 2007 si v Čechách zakúpil svoje prvé gramofóny. Jeho vyvoleným štýlom sa stalo hardtechno, ktorému ostal verný až do dnešného dňa. Prvé pozvánky na hranie prišli o rok na to. V roku 2009 sa vracia Luckes domov na Slovensko, kde pokračuje vo svojej vášni, získava čoraz viac skúseností a príležitosti zdokonaľovať sa a taktiež začína organizovať vlastné akcie. Prvým spoločným promotérskym projektom sa stala párty s názvom Hard Sound,na ktorej si zahrali mená ako Sepromatiq, Hogar, Matthew, Golpe, Bentech  a další známy umelci. V roku 2012 začal pracovať pre booking schranz.sk.“Je to vôbec prvý booking v ktorom som a som veľmi rád, že to začalo práve tu“.Naďalej pokračuje v organizácií domácej klubovky Hard Sound a  taktiež Technology parties, ktoré sa tešia čoraz väčšej obľube.Nebráni sa ani organizácii parties mimo Slovenska a Open Airom.

Crecer vlastným menom Peter Mišenda s djským pseudonimom Dj Crecer. Pochádza z Východného Slovenska z mesta Košice. Prvé začiatky kedy sa mu do uší začali velkou rýchlosťou tlaciť beaty elektronickej hudby boli v rokoch 2005 a to ho na toľko oslovilo,až na rad prišlo zakúpenie prvej aparatury a začiatky djingu. Rozhodovanie medzi štýlom ktorému sa venovať bolo jednoznačné : HARDTECHNO. V roku 2008 prvý krát pozvanie na akciu v clube Windigo v Košiciach. Nasledujúce hrania a pozvania boli zriedkavé ale o to veľmi cenné.
Ďalší veľmi dôležitý okamih, bolo stretnutie s Dj Luckesom a rozbehnutie spoločného promoterského projektu a party s názvom HARD SOUND, ktorá je jedinečná hlavne v tom že je jediná na Košickej scéne, okrem toho pekný nárast návštevnosti a túžba organizátorov čím viac ľudí naučiť na Elektronickú hudbu. Keďže táto akcia ma úspech a si to všimli aj dosť vplyvný ľudia,preto prišla ponuka stať sa členom bookingu schranz.sk.

Koffos & Mojos

Tradične sa nám predstaví dvojka zo západu ktorú veľmi dobre poznáme.Každý z nich hraje samostatne svoj štýl, ale keď sa stretnú spoločne,tak hrajú nekompromisne tvrdo o čom svedčia aj ich úspešne hrania v zahraničí. Reč je o dvojke ktorá nad ránom urobí poriadný bordel Koffos & Mojos.

https://soundcloud.com/koffos
https://soundcloud.com/mojos-2

Tomtie & Mogola

Súrodenecke duo ktoré pochádza z Prešova, sa nám už raz malo možnosť predstaviť a tak sme sa rozhodli pre ich skvelý sound , progressive housu až tech.housu pozvať znovu. Na začiatku akcie je treba party dobre rozbehnúť, preto sa máte naozaj na čo tešiť. Takže vidíme sa 29.3.2013 v Déjá Vú Clube na Štúrovej 33 v Košiciach.

Hard Sound Underground Music Event Present
Hard Sound 10th anniversary
Déjá Vú Club
Štúrova 33, Košice
Stará Sladovňa
Entry to 22:00 2€
after 22:00 3€
Start 21:00
End  06:00
Warphil /Czech Republic/ [Soundfactory.cz]
Djane Black Beauty /Czech repzblic/ [Soundfacotry.cz]
Luckes /Slovakia/ [Hard Sound Event,Schranz.sk]
Crecer /Slovakia/ [Hard Sound Event,Schranz.sk]
Koffos & Mojos /Slovakia/ [CS booking,Schranz.sk]
Tomtie & Mogola /Slovakia/ [Hard Sound Event]
AND
!!! SPECIAL GUEST !!!
Facebook Event – https://www.facebook.com/events/272114479586452/?fref=ts

Zdroj : Hard Sound