Hangover @ Subclub: Už tento štvrtok!

Prvý Hangover bol prvoplánovo odštartovaný klubový večer, uskutočnený prvého prvý ako prvá akcia roku 2010 v Subclube. Tentoraz sme pripravili už jeho šieste pokračovanie, ktoré sa prinavracia k peknej prvotnosti tým, že vám po prvýkrát predstaví zahraničného hosťa.

Zvuk industriálno-melodického techna je známy poslucháčom dnes už renomovaného budapeštianskeho netlabelu Audioexit [audioexit.com]. Ten spája výnimočných producentov z rôznych kútov Európy, ktorí majú schopnosť tvoriť nečakané zvraty v bludisku temných rovných beatov. V Budapešti sa pred pár týždňami oslavovali štvrté narodeniny Audioexitu a po príjemnej výprave na tento netlabelový narodeninový showcase sa nám podarilo prilákať veľmi pôsobivého reprezentanta.

Balatro má pod Audioexitom na konte síce iba jeden release, predviedol sa ale uceleným a vyváženým live setom, ktorý nám hýbal končatinami od začiatku do konca. Neváhali sme preto a dotiahli ho do Subclubu, kde bude mať temnota takéhoto druhu isto silný účinok.

Nepripravte sa teda vo štvrtok 22. marca o zážitok, ktorý vrelo odporúčajú štandardní rezidenti .nows a pia8 s neistou podporou momentálne vykåbeného asebesta.

Hangover, Subclub, štvrtok 22.3., od 22:00, entry 2€.
https://www.facebook.com/events/255564814531077/
https://soundcloud.com/balatro-2
https://www.myspace.com/bbalatro

Hangover

Zdroj: Subclub
Publikoval: Redakcia GREGI.NET