HANGOVER (idm/techno) v Subclube už vo štvrtok.

Najbližší štvrtok sa v Subclube uskutoční daľšia noc s názvom Hangover. Hosťami októbrového vydania budú dídžeji Recis, Peal a pstmn, ktorých doplní ‘domáci’ pia8.

Recis sa okrem dídžejingu aktívne venuje aj vlastnej produkcii pod menom Jupí, ktorú vydáva na svojom Last Joint Records. Discogs.com o LJR: “Last Joint Records was formed in 2002 in Bratislava, Slovakia by DJ Recis (aka Jupí). Nowadays serves as a platform for original melodic hardgroove pumpin imperfect experimental minimal oldschool maximal stoned nuschool techno breaks.”

pstmn-a a ani Peal-a netreba zrejme extra predstavovať, v Subclube hrali obaja neraz, vrátane Hangover párty (: Pokiaľ obľubujete zaujímavé a originálne hybridy techna a IDM, v kombinácii s mnoho decibelmi a s kamarátskou atmosférou, určite si nenechajte ujsť ani tento Hangover už vo štvrtok 4. októbra!

Hangover 8
4. 10. 2012 @ Subclub, Bratislava
vstup: 1€
22h Peal
23h pia8
24h Recis
01h pstmn
02h Peal
2¾h pingpongy

https://hangovernight.tumblr.com/
https://www.lastjointrecords.estranky.cz/
https://www.last.fm/music/jupi
https://soundcloud.com/lastjoint/
https://soundcloud.com/peal-detwork
https://soundcloud.com/pstmn

#hangover.sk @ IRC

{akcia síce nebude nefajčiarska, čo avšak neznamená, že nemôžete prejaviť spoločenskú úctu k nefajčiarom a ísť fajčiť cigarety von pred klub, užívajúc si tak vzduch októbrovej Bratislavy. Vďaka.}

https://www.facebook.com/events/358615610892075/

Zdroj: Subclub