Halloweensky Incident!

Znamenia z onoho sveta nás varovali. Udalosti, ktorá vojde do histórie ako Halloweensky Incident, sa nevyhneme. V posledný októbrový deň, stredu 31.10.2012, sa pod Bratislavským hradom otvorí brána pekelná!

Z jej plameňov vystúpi desivá nočná mora, obávaná dvojica Incident. Do útrob svojich obetí zatne ostrú basu a bez milosti roztrhá všetky beaty na márne kúsky. Veď sú to poslovia pekelných kruhov Disturbed, Dsci4, Citrus a Trust In Music.

Hrôzam Halloweenskeho Incidentu bude čeliť aj nebojácny Level, zástupca úpíro-bijcov zo Spiral crew, momentálne žijúci v Edinburghu, známy aj vďaka svojej pravidelnej In Motion Show na rádiu Enation FM. Zo záhrobia sa vráti Habr100 a čerstvé netopierie mäso naporcujú rezidenit Matis a Huspi.

Streda 31.10. (vo štvrtok je voľný deň!) bude v Subclubue patriť všetkým strašidlám a nočným morám. Očné buľvy vypálime laserom, pečeň akciovými drinkami na bare. Desiť bude aj originálna Halloweenska výzdoba a projekcia. To všetko za vstupné len 4 eurá počas celého večera. Navyše každý, kto príde do polnoci v maske, má jeden drink zadarmo! :)

Strašidelne sa na Vás tešíme!

Info o akcii a súťaže o voľné vstupy aj na www.dnb.sk, alebo Facebookovej stránke!

Zdroj: Silwer