Gus Gus sa vracajú na Slovensko!

Načerpali nové sily a nové inšpirácie, vydali nový album a prichádzajú na Slovensko. Gus Gus, elektronickí mágovia z islandského Reykjavíku, vystúpia v piatok 12. októbra v bratislavskom Ateliéri Babylon. Prvých sto vstupeniek za zvýhodnenú cenu 15 eur je už v predaji na stránke www.orepole.sk.

Gus Gus patria spolu s Björk, Molokom či Orbitalom k priekopníkom a dlhodobo najúspešnejším interpretom na elektronickej scéne. V ich hudbe sa mieša house, minimal a soul s povestným chladom a håbkou mrazivého islandského severu.

Gus Gus majú na konte osem albumov a už niekoľko rokov sú ťažnými koňmi progresívneho nemeckého vydavateľstva Kompakt. Bratislavské vystúpenie bude prierezom celej 17-ročnej kariéry zoskupenia a okrem materiálu z aktuálneho albumu Arabian Horse zaznejú aj staršie hity ako Ladyshave či Polyesterday.

Elektronické lístky sa dajú zakúpiť prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk, bežné lístky sú k dispozícii v predajni Dr. Horák. Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako N.O.H.A., Belleruche, Ben Westbeech či Ghostpoet, v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia umelcov ako Nneka, Shantel & Bucovina Club Orkestar či reprízu minuloročného koncertu Parov Stelar Band.

GusGus

Zdroj: Agentúra Ore Pole
Publikoval: Redakcia GREGI.NET