STORMZY sa hlási s novinkou Vossi Bop.

Kráľ britského rapu STORMZY prelomil mlčanie. Hviezda žánru grime vydala singel Vossi Bop, ktorý je predzvesťou nového albumu.

Keď vo februári 2017 vydal Stormzy debut Gang Signs & Prayer, ustanovil nový rekord. Žiadny album predtým nezaznamenal v prvom týždni toľko prehratí v streamingových službách ako Gang Signs & Prayer. Stormzy vtedy prekonal všetkých vrátane Drakea a Justina Biebera. Jeho platňa sa zároveň stala prvou grime nahrávkou, ktorá dosiahla na č.1 v britskej hitparáde.

Hashtag #NationalStormzyDay zdieľali v deň vydania jeho albumu nielen Stormzyho fanúšikovia, ale aj speváčka Adele a kolegovia Wiley alebo Ed Sheeran. Sheeran vyjadril podporu talentovanému rapperovi na odovzdávaní cien Brit Awards, keď si ho pozval na vystúpenie a zároveň oficiálne vydal aj Stormzyho remix singlu Shape Of You. O rok neskôr si Stormzy z udeľovania cien britského gramofónového priemyslu odniesol dve hlavné ceny.

Na druhý album sa minimálne v Británii netrpezlivo čaká. Stormzy sa upísal vydavateľstvu Atlantic a s jeho podporou dúfa v globálny úspech. A prvý  singel Vossi Bop dává tušiť, že s frontálnym útokom na poslucháčov po celom svete to myslí vážne.

Zdroj: Warner Music