Grimaso so singlom v spolupráci s Gramo Rokkaz a coverom albumu Heartbeat.

Producent a DJ Grimaso, známy najmä svojim pôsobením v legendárnej crew H16, finišuje práce na novom, už treťom sólo albume. Dj Grimaso zverejnil nielen názov albumu, cover a ďalšie detaily, ale aj singel s názvom Čo by si vrátil späť, ktorý vznikol ako jeden z posledných trackov s pôvodnou zostavou Gramo Rokkaz.

Čo sa samotného albumu týka, jeho názov je Heartbeat a mal by sa niesť v duchu Grimových produkcií z poslednej doby (ako napr. Speezyho track Rap neni Hip Hop či remix Celú Noc). A čo o ňom povedal jeho autor?„Som rád, že namiesto míňania energie na konflikty na našej malej scéne som sa venoval tomuto albumu. Sami budete môcť posúdiť, či to stálo za to.“

Zoznam hostí takmer nemá konca, menujme teda napríklad Hi-Defa, Delika a Supu, Ektora, Tafroba s Radikalom, Moma, Bena Cristovaa, Hugo Toxxxa či Vladisa a Suverena. Samozrejme nemôžu chýbať ani kolegovia z H16, teda Majk Spirit, Otecko a Cigo.

Album Heartbeat vychádza pod labelom Spirit Music už začiatkom decembra a čoskoro bude možné si ho predobjednať na e-shope Ruka Hore. Pre ďalšie info sleduj či už náš web, alebo aj Facebookové stránkyGrimasaSpirit Music alebo H16.

GRIMASOCOVER_zpsbe7bad27

Zdroj: Grimaso management