Gipsy Kings sľubujú v Bratislave veľkú flamenco oslavu, nechcú ani víno.

Necelé dva mesiace ostávajú do exkluzívneho koncertu Gipsy Kings v bratislavskom NTC. Exkluzívny bude hlavne tým, že sa títo francúzski muzikanti predstavia v pôvodnej zostave s Chicom Bouchikhim.

Večer, na ktorom predstavia nový album, bude korunovaný hitmi Bamboléo, Volare, Baila Me či Djobi, Djoba. Na to, že celosvetovo predali viac ako 20 miliónov albumov, majú na organizátorov nezvyčajne skromné požiadavky a slovenským fanúšikom poslali aj video pozdrav.

„Spravíme si veľkú oslavu a čakáme vás v Bratislave,“ adresujú temperamentní hudobníci svojim slovenským priaznivcom.

Organizátori už majú všetko pripravené a netrpezlivo spoločne s fanúšikmi odpočítavajú dni do opätovného návratu kapely, ktorá si svojou vášnivou hudbou podmanila fanúšikov na oboch stranách Atlantiku. „Očakávame 21 členný tím vrátane muzikantov. Priletia do Viedne, odkiaľ ich privezieme k nám do Bratislavy,“ prezrádza zo zákulisia príprav Michal Očovan z usporiadateľskej agentúry ProMusic. Takisto prezradil, že 14 ľudí priletí z Marseile, 2 z Londýna, 1 z Zurichu a 4 z Paríža.

Známe sú už aj požiadavky, ktoré nemali ani pol strany A4 a neobsahujú žiadne super výmysly. Pochutnajú si na cestovinách, kuracine a pizzi. Plus si vyžiadali niečo malé na občerstvenie ako ovocie a sendviče. „K dispozícii dostanú 4 šatne, chcú čisté uteráky a veľké zrkadlo. Piť budú len minerálnu vodu, žiaden alkohol a ani víno. S tým sa až tak často nestretávame,“ priznáva Michal Očovan.

Gipsy Kings & Chico sa predstavia už 30. apríla 2018 v bratislavskej Aegon Aréne NTC v zložení  Tonino Baliardo, Canut Reyes, Chico Bouchikhi, Nicholas Reyes, Patchai Reyes a Pablo Reyes. Lístky sú ešte stále v predpredaji od 39 eur v sieti TicketLive a Ticketportal.sk.

redakciu informoval PR manažér Edo Kopček z ProMusic
foto: archív kapely