Gengahr chystají druhé album a zahrají v Praze.

Londýnští Gengahr se vrací do Prahy. Po loňském předskakování vyprodaným Wolf Alice v Česku odehrají svůj první samostatný koncert. Do Café V lese přijedou 11. dubna 2018 představit novinku Where Wildness Grows, která vychází v březnu příštího roku. Vstupenky za 220 Kč jsou nyní v prodeji na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Gengahr se dali dohromady na škole v Londýně v roce 2013. O dva roky později vydali kritikou oceňovaný debut A Dream Outside, který jim otevřel dveře na pódia festivalů jako je Glastonbury nebo Reading & Leeds a zajistil hraní vedle Wolf Alice, Alt-J či Circa Waves. 

V březnu příštího roku Gengahr chystají druhou studiovku, která ponese název Where Wildness Grows. Pracovali na ní s renomovaným producentem Neilem Comberem, který se dříve podílel na zvuku Glass Animals, M.I.A. nebo Songhoy Blues. První dvě ochutnávky v podobě nakažlivých skladeb Carrion a Mallory jsou důkazem, že se máme na jaře na co těšit. Where Wildness Grows vychází 9. března 2018 na Transgressive Records.

Zdroj: TS