Garbage si za predkapelu vybrali The Cubes!

Predskokanom amerických Garbage, ktorí vystúpia v nedeľu 18. novembra v bratislavskej AEGON aréne NTC, bude prešovské dievčenské trio The Cubes.

Nový projekt speváčky Katky Knechtovej, v ktorom sa netradične zhostila úlohy bubeníčky, zvíťazil vo výbere v konkurencii viacerých ostrieľaných slovenských skupín a interpretov. The Cubes sa v NTC predstavia už o siedmej večer, o ôsmej príde na rad hlavná hviezda večera.

Garbage, hudobná ikona 90. rokov a jeden z najvýznamnejších súborov nezávislej scény, predstavia v Bratislave svoj aktuálny album Not Your Kind Of People. Okrem materiálu z nového albumu na koncerte určite nebudú chýbať ani hity ako Only Happy When It Rains, Push It, Stupid Girl či ďalšie nahrávky z kultových albumov Version 2.0, Garbage a Beautiful Garbage.

Zoskupenie okolo charizmatickej speváčky Shirley Manson predalo už viac ako 17 miliónov nahrávok a sedemkrát bolo nominované na prestížnu cenu Grammy. Okrem škótskej speváčky a gitaristky tvorí skupinu trojica amerických hudobníkov Duke Erikson, Steve Marker a Butch Vig. Ten je okrem pôsobenia v Garbage známy aj ako uznávaný producent a okrem iného stál aj za albumom Nevermind od Nirvany.

Predpredajové lístky v cene 30 eur sú k dispozícii na stránke www.orepole.sk, ako aj v sieti Ticketportal. Na mieste bude lístok stáť 35 eur.

Zdroj: Agentúra Ore Pole