Fun  Rádio Dohoda hlási prvé meno, vo všetkých mestách vystúpi Polemic s bubnovou šou Campana Batucada!

Prvé hviezdne meno Fun Rádio Dohody je známe! Vo všetkých piatich mestách vystúpi skupina Polemic. Tentoraz sa predstaví v celkom netradičnej polohe.  Chytľavé piesne Polemicu bude totiž sprevádzať bubnová šou. Polemici si na pódium prizvali skupinu Campana Batucada. V týchto dňoch už makajú v skúšobni, pretože chcú, aby program Dohody bol fantastický a jedinečný. Skvelú zábavu s Polemicmi zažijete v Banskej Bystrici, v Nitre, v Malackách, v Bojniciach a v Poprade. Chalani sú už nažhavení a nevedia sa dočkať. Prvý letný žúr dohoďáckej festivalovej šnúry štartuje ešte pred letnými prázdninami, 25. júna! Nenechajte si ujsť najväčší letný žúr tohto leta! Dohoda?

Nová Fun Rádio Dohoda hlási prvého interpreta. Vo všetkých piatich mestách vystúpi skupina Polemic, ktorá pripravuje unikátny program.

„Na Dohodu v novom šate sa mimoriadne tešíme. Už aj tvrdo makáme  v skúšobni. Budete totiž od nás počuť program, ktorý sme inde nehrali a ani hrať nebudeme. Špeciálne pre Dohodu sa Polemic spojil s Campana Batucada. Spoločne ponúkneme originálny hodinový hudobný program, plný chytľavých melódií doplnený o energickú bubnovú šou. Bude to veľké!“ sľubuje Braňo „Bejzo“ Bajza z Polemicu

Hity Polemicu v bubnovej verzii si vypočujú návštevníci Dohody v Banskej Bystrici, v Nitre, v Malackách, v Bojniciach aj v Poprade. Chalani sa tešia najmä na fantastickú zábavu.

Polemic_Zilina

„Na Dohodách sa  nám vždy páčili skvelí fanúšikovia a muzika. Ale aj backstage, kde sú veľmi milí ľudia z Fun rádia, ktorých bežní ľudia nemajú možnosť inokedy vidieť. Sú naozaj perfektní a tešíme sa, ako pokecáme. Dohoda patrí k našej najobľúbenejšej časti leta. Už teraz sme nažhavení,“ dodáva „Bejzo“.

Šnúru najväčších letných žúrov odštartujú Polemici už 25. júna v Banskej Bystrici.

„Dohody boli vždy geniálne a toho roku majú byť ešte lepšie. To si nik nesmie nechať ujsť. Spomínam si, ako nás nikdy nerozhádzalo ani počasie, nech bolo akékoľvek. Ľudia stáli v totálnom lejaku a ani to nimi nepohlo. Alebo v strašných horúčavách. To sú veľmi silné zážitky, keď muzika a kapela dokáže napriek zlému počasiu ľudí udržať pokope a zabávať ich,“ uzatvára Braňo „Bejzo“ Bajza. 

Tohtoročná Fun Rádio Dohoda bude nová, väčšia a lepšia ako kedykoľvek doteraz. Okrem jedinečného hudobného programu budú návštevníkov vo všetkých piatich mestách zabávať aj obľúbení moderátori Fun rádia. Nebudú chýbať ani súťaže, a sprievodný program. Prvých tisíc vstupeniek je za zvýhodnenú cenu – 13 eur! Neskôr budú stáť 15 a priamo na mieste 17 eur. Deti do 130 centimetrov, sa môžu zabávať zdarma. ZŤP osoby majú zvýhodnenú cenu – lístok si kúpia s 50% zľavou. Lístky sa dajú kúpiť v sieti www.predpredaj.sk alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/. Novinky k festivalu je možné sledovať aj na facebooku: https://www.facebook.com/FunRadioDohoda/?fref=ts

Poster_novaFRD_2016

Zdroj: Fun rádio