Fun Rádio Dohoda dopĺňa lineup o speváčku Janu Kirschner, o zábavu sa postarajú moderátori Sajfa, Didiana, Junior a Marcel!

Na Fun Rádio Dohode vystúpi aj Jana Kirschner! Kvôli koncertu v Bojniciach pricestuje z Anglicka aj s dcérou Matildou, ktorá  si tiež užije Jankin výnimočný koncert. Obľúbená speváčka vystúpi na Dohode so špeciálnym programom a sprevádzať ju bude 4-členná kapela, s ktorou spolupracovala aj na projekte Moruša.

Jana sľubuje, že zahrá všetky najväčšie hity svojej 20-ročnej kariéry. Fanúšikov poteší aj talentovaná speváčka Sima Martausová, ktorá zahrá aj ochutnávku z nového albumu. O dobrú zábavu sa na všetkých piatich Dohodách postarajú moderátori Fun Rádia – Sajfa, Didiana, Junior a Marcel. Prvý zo série superžúrov štartuje už 25. júna. Stretneme v Banskej Bystrici, v Nitre, v Malackách, v Bojniciach a v Poprade. Dohoda?

Fun Rádio Dohoda hlási fantastický úlovok! V Bojniciach vystúpi skvelá Jana Kirschner, ktorá pre fanúšikov chystá špeciálny program.

Jana Kirschner: MORUŠA: ČIERNA Tour | 25.10.2015 | Stará tržnica | Bratislava | Foto:

„Veľmi sa teším a so mnou aj celá rodina. Ja som do Bojníc chodila kedysi každý rok. Moja babka je totiž z obce pri Prievidzi Nedožery – Brezany. Teraz tam konečne zoberiem dcéru Matildu, ktorá sa príde pozrieť na môj koncert. Budem hrať so štyrmi skvelými hudobníkmi, s ktorými sme robili projekt Moruša. Keď sa postavíme na pódium, ide z toho neskutočná sila. Zahráme best of, teda najväčšie hity, ktoré si ľudia obľúbili za tých 20 rokov, čo som už na scéne. Na Bojnice sa však teším aj preto, že tam hrá Buty, legenda, ktorá ma veľmi ovplyvnila a inšpirovala,“ vraví Jana Kirschner.

Na Fun Rádio Dohode vystúpi aj talentovaná Sima Martausová. Zahrá špeciálny program, ktorý zahŕňa piesne z albumov „Dobrý deň, to som ja“ a „Na pravom poludní“.

„Veľmi sa teším, že s kapelou budeme hrať na tomto festivale. Bude to náš prvý spoločný koncert, preto verím, že si ho spolu s publikom užijeme. Verím, že potešíme ľudí už len tým, že budeme hrať s láskou a že to budú cítiť. Rada by som zaspievala aspoň malú ochutnávku z nového albumu, ktorý vyjde v septembri. Takéto open air podujatia mám rada, užívam si leto, voľnosť, zábavu a tú krásnu festivalovú atmosféru. Keď vidím na koncerte vysmiate tváre ľudí, ktorí počúvajú a tešia sa z toho, že máme spoločný čas, tak je to tá najkrajšia odmena,“ vyznala sa Sima Martausová.

Festival nebude len o hudbe, ale aj o skvelej zábave. Postarajú sa o ňu moderátorské dvojice zložené z populárnych moderátorov Fun Rádia – Sajfu, Juniora, Marcela a Didiany.

„K Dohodám neodmysliteľne patria aj tváre Fun Rádia, ktoré sprevádzajú dobre naladené publikum celým festivalom. Sajfa s Didianou potiahli minulý rok celú „dohoďácku“ šnúru sami, ale tentoraz sa k nim pridá aj Junior s Marcelom. Hlasy, ktoré denno-denne počúvate z éteru sa s vami budú zabávať na najväčšom letnom žúre! Festival tento rok odmoderujú na striedačku všetci vaši obľúbenci z rádia,“ uzatvára generálny riaditeľ Fun Rádia Patrik Ziman.

Okrem Jany Kirschner a Simy Martausovej vystúpia na novej, lepšej a väčšej Dohode aj Richard Müller, Katarína Knechtová, HEX, Buty, Kmeťoband, IMT Smile, Adam Ďurica, Vidiek, Polemic, ale aj Komajota, Mista, Le Payaco, Medial Banana, Puding pani Elvisovej, Funkiez, či Heľenine oči. V Banskej Bystrici, v Nitre, v Malackách, v Bojniciach ani v Poprade nebudú chýbať súťaže a atraktívny sprievodný program. Prvý žúr bude už pred prázdninami – 25. júna. Lístky sa dajú kúpiť v sieti www.predpredaj.sk alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/. Novinky o festivale je možné sledovať aj na facebooku: https://www.facebook.com/FunRadioDohoda/?fref=ts

Zdroj: Propaganda House s.r.o.