Fun rádio Dohoda 2014: Sezóna najväčších letných žúrov štartuje v sobotu v Nitre!

Príďte sa zabaviť! Obľúbenú sériu najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda odpália hviezdy slovenskej hudobnej scény v Nitre už túto sobotu 5. júla.

Autocvičisko SPU v Nitre zažije najbližšiu sobotu jedenásťhodinový žúr, na ktorom sa stretne špička slovenskej populárnej hudby na čele s Majkom Spiritom, skupinami POLEMIC, HEX, AMO & Band, Katkou Knechtovou, EGOM či 4D.

Ako už býva zvykom, začiatok Fun rádio Dohody bude patriť mladým a talentovaným skupinám. Na rockovú nôtu Nitru naladia kapely Rock Reunion, Metafora Fishing Strip.

057-dohoda

Okrem bohatej hudobnej nádielky sa návštevníci môžu tešiť aj na kopec zábavy s množstvom súťaží v podaní moderátorov Fun rádia. Najväčším letným žúrom v Nitre bude festivalové publikum sprevádzať a baviť dvojica Sajfa a Mimo.

„Zažil som Fun rádio Dohodu len jedenkrát naživo v Malackách a preto sa do Nitry tento rok veľmi teším! Oprášim si aspoň spomienky na úžasnú atmosféru a verím, že moje očakávania Nitra ešte prekoná!“ teší sa na moderovanie a štandardne úžasné publikum Sajfa.

226

Ešte ste neboli na Fun rádio Dohode? Môžete to napraviť tento rok. Po Nitre bude mať Fun rádio Dohoda ešte tri zastávky:

Nitra, Autocvičisko SPU, sobota 5. júl 2014
Bojnice, Plážové kúpalisko, sobota 19. júl 2014
Malacky, Zámocký park, sobota 2. august 2014
Poprad, pri AquaCity, sobota 16. august 2014

Brány areálu sa otvárajú vždy na pravé poludnie, prvé tóny sa rozoznejú o 14:00 hodine.

Vstupenky na všetky štyri najväčšie žúry tohto leta Fun rádio Dohoda je možné kúpiť v sieti Ticketportal a v sieti Predpredaj.sk v predpredaji za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.skwww.predpredaj.sk.

Fun rádio Dohoda vychádza v ústrety aj mladým rodinám – deti s výškou do 130 cm majú vstup zdarma.

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých mestách spolu s ďalšími informáciami o podujatí nájdete na stránke www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku.

dohoda_720x480px_2014

Zdroj: Fun rádio