From Our Hands sú v plnej sile! Majú nový klip a ohlasujú album.

Bratislavská kapela From Our Hands po dlhšej dobe zverejnila nový videoklip k piesni MNYTLKS. Videoklip režíroval talentovaný AnakinFox a kapela ho nakrúcala v priestoroch legendárneho divadla L+S.

Singel je prvým počinom kapely od vydania albumu SINNERS a bude sa nachádzať na pripravovanom albume, ktorý uzrie svetlo sveta na jar roku 2014.

“Rozhodli sme sa poňať klip viac rockovo a vyhli sme sa zbytočným vyhrávkam a podobne. Spravili sme ho tak ako to máme najradšej, úplne od podlahy,“  povedal o novej skladbe spevák Matej Hoťka. Viac o zvuku nielen nového singla ale aj albumu, ktorý sa postupne nahráva prezradil aj gitarista Matej Turcer: “Trendom v dnešnej dobe je, že kapely majú umelohmotný zvuk, no my sme chceli pravý opak a keďže sme si singel nahrávali sami, mali sme nad nahrávkou úplnú kontrolu. Zvuk je živý a dravý!”

Momentálne sa From Our Hands pripravujú na tradičný koncert v bratislavskom klube Randal, ktorý sa uskutoční už tento piatok 20.12.2013. Na koncerte kapela odpremiéruje aj nový singel spolu s ďalšími skladbami z pripravovaného albumu. Celá kapela sa zhodla: „Na tento koncert sa každoročne veľmi tešíme, voláme si tam kapely, ktoré máme radi a považujeme ich za to naj čo u nás v Československu máme.“ Tento rok spolu s From Our Hands vystúpia aj Fresh Out of the Bus, Momma Knows Best a Criminal Colection.

FOH_MNYTLKS_4

Všetky informácie o nasledujúcich singloch, videoklipoch, novom albume a pripravovanom turné nájdete na Facebook stránke skupiny: https://www.facebook.com/FOHofficial.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1385218218387225

Zdroj: Fantastic Entertainment