Franz Ferdinand zverejnil dve nové skladby, naživo ich zahrá aj na Sziget festivale.

Franz Ferdinand, škótska indie štvorica, predstaví na tohtoročnom Szigete aj nový album Right Thoughts, Right Words, Right Action, ktorého vydanie je naplánované na 26. august 2013. Dve  skladby – Love Illumination a Right Action si fanúšikovia môžu vypočuť už teraz na ich YouTube. Sziget festival 2013 sa uskutoční v centre Budapešti od 2. do 12. augusta, Franz Ferdinand vystúpi 11. augusta na hlavnom pódiu. 

Franz Ferdinand, jeden z headlinerov tohtoročného Sziget festivalu, má pre fanúšikov dobré správy. Okrem plánovaných letných vystúpení pripravili nový album, ktorý vyjde na konci augusta. Štyri roky po ostatnej nahrávke Tonight: Franz Ferdinand si tak fanúšikovia prídu na svoje, a to hneď dvojnásobne – naživo aj s novými skladbami.

 

Program Sziget festivalu je plný skvelých mien, ktoré sľubujú týždeň plný nonstop zábavy a dobrej hudby. Popri Franz Ferdinandovi vystúpi aj kapela Blur, Nick Cave and the Bad Seeds, Biffy Clyro, Seeed, Bad for Lashes, Empire of the Sun, Hadouken!, Mika, Zaz, Editors a mnoho ďalších interpretov. Nové mená stále pribúdajú, aktuálny zoznam potvrdených interpretov nájdete na www.szigetfestival.sk.

Vstupenky na Sziget festival 2013 sú v predaji prostredníctvom siete Ticketportal. V predaji sú nielen permanentky na 5 či 7 dní, ale aj jednodňové vstupenky za skvelú cenu 49 Eur.

Zdroj: Sziget