Foolk vydáva nový singel. Príbeh s obrazom.

Po troch rokoch od oficiálneho druhého štúdiového albumu na značke Deadred/Starcastic vydáva FOOLK alias Dušan Vančo nový singel You (So Not Chill). Hoci v minulom roku vydal samostatne niekoľko skladieb, teraz prichádza s elektronickým hitom, ktorému dominuje vokál amerického producenta Know Kontrol.

Sofistikovaný beat kombinuje podmanivá linka a basa, ktorú treba rozhodne počuť na klubovom zvuku. Za skladbou je osobný príbeh a práve preto vychádza aj ako fyzická maľba na plátne s charitatívnym podtextom. Obraz, ktorý namaľoval FOOLK-ov brat Miloš Vančo tvoriaci pod pseudonymom Chuares, je na predaj prostredníctvom Bandcampu. Novinka sa už stihla v predpremiére objaviť vo vysielaní britskej BBC.

Foolk_foto_by_Stanislava-Karellova

Singel vychádza 30. marca 2016 na Deadred/Starcastic ako bezplatný digitálny download (alebo za ľubovolnú sumu) vo formátoch MP3, FLAC, AAC, WAV atď., dostupný na weboch vydavateľstiev, na Bandcamp profile autora a rovnako aj v distribučných sieťach Apple Music, Spotify, Deezer, Google Play a pod.

Foolk – You (So Not Chill)

Vydavateľ: Deadred Records / Starcastic Records
Dátum vydania: 30. marec 2016
Formát: MP3 / FLAC / AAC / WAV download (zdarma / zaplať koľko chceš)
Katalógové čísla: DR-041 / STC061

Zoznam skladieb:
You (So Not Chill)

Foolk-You(So-Not-Chill)_800px

Download:
music.foolk.net/
deadred.sk/produkt/foolk-you-so-not-chill-mp3-digital-download/
starcasticrecords.cz/download

Foolk:
foolk.net/
www.facebook.com/foolkofficial/

Vydavateľstvá:
www.deadred.sk
www.starcasticrecords.cz

Zdroj: Deadred Records*