Finalistky Miss World 2012 súťažia aj na facebooku!

Prípravy na prestížnu medzinárodnú súťaž krásy Miss World, na ktorej bude Slovenskú republiku reprezentovať Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová, sú už v plnom prúde. Na rozdiel od predchádzajúcich rokov sa totiž celosvetovo sledované finále uskutoční počas letných mesiacov, v auguste.

Krátko pred odchodom súťažiacich do centra diania, zverejnili organizátori Miss World úplne novú disciplínu s názvom Miss World Website Presentation, ktorá môže výrazne pomôcť každej delegátke k postupu medzi tie najlepšie. ,,Každá finalistka prestížnej svetovej súťaže krásy má už teraz vytvorený svoj facebookový profil pod hlavičkou Miss World, na ktorý pridáva fotografie a zaujímavé informácie z príprav. Najpopulárnejší môže delegátke pomôcť k postupu medzi finálovú zostavu Miss World 2012. Verím, že slovenskí fanúšikovia facebooku sa nenechajú zahanbiť a skupinu Miss World – Slovakia podporia,” vraví riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, ktorá sa súťaže Miss World zúčastnila osobne v roku 2006, ako vtedajšia víťazka Miss Slovensko. Tento rok sa chystá aj do Číny, kam pôjde podporiť aktuálnu kráľovnú krásy Kristínu Krajčírovú.

Kristina Krajcirova.jpg

Finále Miss World 2012 sa uskutoční v meste Ordos, nachádzajúcom sa v čínskej autonómnej oblasti Vnútorné Mongolsko. Krajčírová na stretnutie vyše 120 krásnych žien odcestuje už 18.júla a samotný galavečer sa potom odohrá presne o mesiac – 18. augusta.

Prvý ročník súťaže Miss World sa uskutočnil v roku 1954 vo Veľkej Británii, kde sa až do roku 1989 súťaž aj pravidelne konala. Slovensko na Miss World v posledných rokoch úspešne reprezentovali Karolína Čičátková, Andrea Verešová , Janka Horečná, Jana Ivanová, Eva Verešová, Adriana Pospíšilová, Mária Sándorová, Ivica Sláviková, Magdaléna Šebestová, Veronika Husárová, Edita Krešáková, Barbora Franeková, Marína Georgievová a Michaela Ňurciková.

Adresa, na ktorej sa dá podporiť slovenská delegátka a Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová je: https://www.facebook.com/pages/Miss-World-Slovakia/462365330457461

Zdroj: Forza, a.s.
Foto: Forza, a.s.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET