Fiesta Open Air 2012!

Po roce se opìt do Uherského Brodu vrací letní přímìstský festival elektronické taneční hudby Fiesta Open Air. V areálu sportovní střelnice (souřadnice WGS84 (pro GPS): N 49° 02′ 46,0″ E 17° 39′ 03,1″) budou připraveny 2 pódia se čtyřmi hudebními styly, na kterých se představí 23 interpretù nejen z České Republiky, ale i zahraničí jako je Slovensko, Polsko a Rakousko. 

Akce vypukne v pátek 29. 6. 2012 už v 18:00 a bude pokračovat až do ranních hodin. Nebudou chybìt bary s kvalitním alkoholem, stánek s grilovanými kuřaty a připraveno bude i menší parkovištì. Jako bonus v akci první dvì hodiny pivo za 10,- Kč. 
K festivalu je taktéž připravena série 3 Warm up parties (Uherské Hradištì, Uherský Brod, Bratislava), které samotný festival přiblíží. Při koupi vstupenky na místì konání Warm up párty, případnì její ukázání, zajišťuje vstup zdarma. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v Galerii Panského domu (Uherský Brod) za zvýhodnìnou cenu 200,- Kč. Dále také zasláním zdarma Českou poštou (pro objednávku: info@macebra.com). 
Main Stage (house/techno) – V 18:00 zahájí program moombahton setem lokální DJ Federin. Za dvì hodiny ho vystřídá zakladatel hodonínské agentury Xbeats Paul Hubiss, který nakopne párty techno beaty. Dále se představí Martini z JZD promotion nebo uherskohradišťský ostřílený DJ Lucasch. Hned poté vystoupí první zástupce zahraničních hostù a také ženského pohlaví – DJane Orianne z polského Krakowa. Na řadu se vzápìtí dostane uherskobrodský Jordy, jakožto zkušený DJ, producent, remixér a stálice české hudební housové scény, který spolehlivì rozproudí zábavu a připraví tak atmosféru pro headlinera. A kdo bude headliner? Nemùže to být nikdo jiný, než nováček pod Macebrou, a to duo DJs z Pardubic se jménem House Factory. Pánové si připravili exkluzivní progresivní dvouhodinový electro house set plný aktuálních oblíbených vìcí včetnì jejich vlastní produkce. Po hlavní hvìzdì večera udrží nastavené tempo domácí Elacro hodinou plnou electro progresivního housu propleteného dirty dutch hity. Hned poté se za mixem objeví další pùvabná DJka, a to LaCerta z Bratislavy, která nad ránem zahraje selekci svých nejoblíbenìjších techno vìcí. Závìr noci bude patřit dvojici Karloss & Namtrack.
Second Stage (dubstep/dnb) – Letošní ročník přináší navíc i druhou stanovou stage. První polovina programu bude vìnována bublajícím a hutným basùm dubstepových setù, které postupnì odehrají Heavy Hev, Wobbler, Fox, Cab a Bassdozer. Posledního jmenovaného vystřídá ve 23:30 headliner DJ Hypno z rakouské Vídnì, který nastolí tvrdé dnb lámané beaty. V jeho hudebních stopách jej bude zodpovìdnì následovat se speciálním dnb setem zlínský producent a DJ Ian Kita a jeho kolegové z branže OnBy, Mooka, Czida a Panda.

Fiesta_Open_Air_2012_
Zdroj: Macebra
Publikoval: Redakcia GREGI.NET