Festival TOPFEST 2019 štartuje predaj vstupeniek, stretneme sa na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom!

Už 15 rokov štartuje TOPFEST festivalovú sezónu a bude tomu tak aj na budúci rok! Fanúšikovia dobrej hudby a festivalovej pohody sa stretnú 28. až 29. júna 2019. Jeden z našich najlepších festivalov sa bude opäť konať na svojej domovskej scéne – v areáli na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom.

Organizátori postupne zverejnia mená účinkujúcich. Zatiaľ prezradili, že na 16-tom ročníku TOPFESTu zahrajú kapely Horkýže Slíže, Doctor P.P. či The Circus Brothers. Permanentku na festival si do konca roka môžete kúpiť za 35 eur!

Fanúšikovia festivalov pozor! TOPFEST odštartoval predaj vstupeniek na budúci rok. Festival sa bude konať 28. až 29.. júna na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom, ktorý sa v roku 2018 osvedčil.

„TOPFEST bude pre všetkých. Každý si tam nájde svoje kapely, žánre i zábavu mimo pódií. Kapely už máme pripravené, zatiaľ začíname postupne slovenskými i českými. Postupne zverejníme aj prvého headlinera. Teším sa na ukončenie rokovaní s veľkými hviezdami. Chce u nás hrať veľa kapiel, ale je to otázkou dohody. Fanúšikov budeme priebežne informovať,“ plánuje TOPFEST jeho šéf Dušan Drobný. 

TOPFEST to je 15 rokov skvelých koncertov, zábavy a dokonalej festivalovej atmosféry. Na jeho pódiách sa za ten čas vystriedali mnohé hviezdy hudobného neba – kapely Megadeth, Status Quo, Limp Bizkit, Guns N‚ Roses  Europe, Guano Apes, či Darkness.

„Na budúcoročnom TOPFESTe zahrajú kapely Horkýže Slíže, českí rockeri Doctor P.P., energická kapela z Prahy The Circus Brothers, pätica z Martina Ramchat, Šarišanci a mnohí ďalší. Okrem hudobného programu máme pripravené atrakcie, súťaže, skvelé gastro zóny a všetko, čo k dobrému festivalu patri,“ pozýva Dušan Drobný.

Príďte zažiť dokonalú festivalovú atmosféru na TOPFEST 28. až 29. júna 2019 na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom,  okrem koncertov na vás čakajú aj skvelé atrakcie. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.sk na https://www.ticketportal.sk/Event/TOPFEST_2019 Permanentku na festival si do konca roka môžete kúpiť za 35 eur! Všetky informácie sú dostupné na www.topfest.sk a na https://www.facebook.com/search/top/?q=topfest

Zdroj: NK Factory