Festival Svojšice proběhne letos v menší techno edici se zahraničními hosty.

Dvacátý ročník festivalu Svojšice sice proběhne o rok později, ale tradice každoročního setkání fanoušků techna bude zachována. Místo velkého festivalu proběhne v sobotu 15. srpna 2020 menší edice s podtitulem Techno Will Never Die, kde bude zachována hlavní festivalová stage, na které vystoupí dva zahraniční headlineři a přední domácí djs. 

Brian Sanhaji – Frankfurtský rodák žijící dlouhá léta v Berlíně předvede ve Svojšicích v živém vystoupení všechen svůj technický um, který vkládá nejen do svých skladeb, ale třeba také do releasů labelů CLR, Cocoon Recordings nebo Spinclub Recordings, kde dohlíží na kvalitu a mastering ostatních producentů. Aktuální EP Axiom je ryzí extrakt jeho kvalit.

Hitch – Barcelonský producent a majitel YAKAZI records sklidil na loňském ročníku snad největší ohlas hned po Amelii Lens. Bylo vidět, že jeho balanc mezi housem a technem je přesně to, co baví nejen jeho, ale hlavně publikum.

Za českou a slovenskou scénu vystoupí Lucca, Golpe, Džejár, Toky, Boss, Jaqullin a Dominik Gehringer.

Vstupenky zakoupíte za 450 Kč v síti Ticketstream. Akce proběhne dle všech aktuálních pravidel pro pořádání kulturních eventů v ČR. Kapacita je omezena na 1.000 osob.

Svojšice – Techno Will Never Die
Brian Sanhaji (D), Hitch (ESP)
Lucca / Golpe / Džejár / Toky / Boss / Jaqullin / Dominik Gehringer
15. srpna 2020
Předprodej www.ticketstream.cz
Více info: www.svojsice.cz

Zdroj: TS