Festival LET IT ROLL môžete zažiť až v troch štátoch!

Jeden z najväčších tanečných festivalov strednej Európy Let It Roll sa výrazne rozrastá do ďalších okolitých štátov. Po slovenskej verzii festivalu, ktorá sa bude konať 22.-23. Júna na Duchonke, sa následne odohrá jeho materské české vydanie a navyše tento rok k ním pribudne aj rovnaké podujatie v Poľsku.

Fanúšikova čoraz populárnejších štýlov drum and bass a dubstep tak môžu zažiť až tri takmer rovnaké festivaly, na ktorých v globále uvidia vystúpenia skutočne veľkej plejády interpretov. Za spomenutie stoja mená ako Camo & Krooked live, Dirtyphonics live, Dj Fresh, Flux Paviion, The Qemist, MS Dynamite, Ltj Bukem, Ed Rush & Optical, Aphrodite, Matrix & Futurebound, Friction, Audion, Brookes Brothers, Dub Phizix, Loadstar, Crissy Criss, The Panacea, Dany Byrd, Donny, Calyx& Teebee, Neonlight a mnoho ďalších…

Dátumy konania jednotlivých festivalov sú nastavené tak, že medzi každým vydaním je takmer mesačná prestávka, čo dáva návštevníkom možnosť naplánovať si v podstate celé leto na tento hudobný zážitok. Každé miesto konania je situované v krásnom prostredí pri vodnej ploche, a všetky lokácie sú od seba navzájom dopravne vzdialené do 350 km!

Let It Roll Slovakia: 22. – 23. 6. 2012 / Duchonka – Prašice
Let It Roll Czech: 20. – 21. 7. 2012 / Pískovna Oplatil – Staré Ždánice
Let It Roll Polska: 10. – 11. 8 . 2012 / Zalew Chechło-Nakło – Tarnowske Góry

Samozrejmosťou sú zvýhodnené multi vstupenky, na základe ktorých je možné navštíviť všetky tieto festivaly za naozaj výhodné ceny. Vstupenka COMBO Duo dáva možnosť výberu medzi dvoma z Lez It Roll SK/CZ/PL. Pre tých ktorí sa vypravia na všetky tri vydania, sú pripravené vstupenky s označením COMBO Trio s cenou ešte výhodnejšou.

Predpredaj všetkých druhov vstupeniek na Let It Roll je možné zakúpiť v sieti ticketportal. Viac info o samotnom festivale Let It Roll nájdete na oficiálnej stránke www.letitroll.sk

LIR

Zdroj: LiR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET