Festival Beats for Love ako prvý prinesie do Českej republiky Galantis!

Len dva týždne ubehli od oznámenia obrovskej porcie umelcov na čele s držiteľom ceny Grammy, Rogerom Sanchezom a počet vystupujúcich na najväčší tanečný festival v srdci Európy stále rastie. Tentokrát predstaveným menám kraľuje projekt Galantis a legendy drum and bassovej scény Andy C a Sub Focus! Tento unikátný multižanrový festival opäť predstaví viac ako 400 interpretov zo všetkých žánrov elektronickej tanečnej hudby a vstupenka na 4 festivalové dni sa aktuálne predáva len za 690 kč.

Švédske DJské a producentské duo Galantis, známe vďaka najväčším hitom “Runaway (U&I), “Peanut Butter Jelly” alebo “No Money” vystúpi prvýkrát v Českej republike a bude to práve na festivale Beats for Love. Christian Karlsson a Linus Eklöw začali svoju spoluprácu v roku 2007, no najväčší medzinárodný úspech zaznamenali až na konci roka 2014.

Od toho času ich kariéra stúpa raketovou rychlosťou, pričom so svojim živým vystúpením plným midikontrolerov a bicí stihli precestovať všetky kontinenty a na konte majú už dva štúdiové albumy alebo nomináciu na cenu Grammy. Tento projekt sa v Ostrave, podobne ako Alan Walker predstaví na multižánrovom Love stagei. “Galantis je veľmi zaujímavý projekt, ktorý sa so svojou tvorbou podiela na popularizácií elektronickej tanečnej hudby po celom svete, podobne ako Sigala, ktorého sme tu mali minulý rok. Sme veľmi radi, že Galantis prvýkrát vystúpi v Českej republike práve na našom festivale” – komentuje Kamil Rudolf, riaditeľ festivalu.

 

Na Love stagei vystúpi aj Andy C, ktorý je zakladateľom najúspešnejšieho DnB vydavateľstva sveta RAM Records, taktiež viac krát po sebe vyhral titul Best DJ! Celkovo tento legendárny DJ a producent vyhral cez 40 ocenení a spolupracoval s takými menami ako napr. Major Lazer alebo Sigala. Spoločne s majiteľom RAM Records vystúpi na Love stagei aj ďalší člen tohto vydavateľstva a človek, ktorého práve Andy C objavil a pomohol mu na vrchol!

Sub Focus je drum and bassový DJ a producent z Londýna, ktorý sa na scéne pohybuje od roku 2003 a za dobu svojej kariéry už stihol byť headlinerom aj na anglickom Glastonbury, ktorý sa považuje za jeden z najväčších festivalov sveta. Vydal také hity ako “Tidal Wave ft. Alpines‘, ‚Rock It‘ alebo ‚Turn Back Time‘. Spolupracoval s kultovnými menami ako Deadmau5, Dizzee Rascal alebo The Prodigy.

Noví vystupujúci boli oznámeni v uplynulých 2 týždňoch aj pre populárny Reggae2Jungle stage. Prvým je Peppery, spevák dancehallu a raggae, ktorý sa narodil a so svojim spevom začal na Jamajke. Momentálne žije v Anglicku a v minulom roku vydal svoj debutový album “Battlefield”. Doplní ho Aries, DJ a producent z Anglicka, ktorého zvuk v sebe kombinuje oldschool jungle spoločne s tradičným reggae zvukom. Na zoznam najlepších producentov sa vyšvihol spoluprácou s menami ako Top Cat, David Boomah​, Nãnci and Phoebe​ alebo Demolition Man. S poslednými dvomi menami sa stretne na pódiu Beats for Love.

EDM & Trance stage predstavil druhé trancové meno, ktorým je Rodg, holandský DJ a producent vydávajúci na labeli Armada Music. Spolupracuje aj so samotným majiteľom tohto vydavateľstva – Armin van Buurenom, ktorý o ňom povedal, že je jedným z najlepších producentov.

V roku 2016 vydal svoj debutový album a o rok neskôr s Rubenom De Ronde ďalší album “Together”. Pravidelne pritom vystupuje napríklad na “A State Of Trance” festivaloch a na mnoho ďalších akciách po celom svete.

Na Drum & Bass stagei sa predvedie rusko-ukrajinský DJský a producentský projekt Teddy Killerz, ktorý je ďalším zástupcom RAM Records na tohtoročnom festivale. Medvedíci, ako ich fanúšikovia volajú, minulý rok vydali svoj prvý album ‚Nightmare Street‘. Okrem iného majú na svedomí aj hity ako ‚Master Xploder‘ s minuloročnými hviezdami Dope D.O.D., ‚Inside My Head‘ s MODESTEP, ‚Quasar‘ alebo remix na ‚Ragga Bomb‘ od Skrillexa a Ragga Twins.

Oznámeniu posily sa dočkal aj Devastator & Hardstyle & Hardcore stage. Na ňom vystúpi Bass Modulators, holandská dvojica DJs a producentov. Za dobu svojho pôsobenia vytvorili napríklad hymnu najväčšieho hardstylového festivalu sveta – Defqon.1 a spolupracovali s najlepšími menami tohto žánru.

Festival Beats for Love sa koná 4. – 7. 7. 2018 v industriálnom parku Dolných Vítkovic, Ostrava. Takmer 400 umelcov z celého sveta vystúpi na viac ako 10 stagoch. Vstupenky sú aktuálne za 690 kč + poplatky predajcu. V predaju sú aj VIP vstupenky a vstupenky do Love campu. Všetky informácie nájdete na webových stránkách www.b4l.cz alebo na FB profile www.facebook.com/beats.for.love.

Zdroj: TS