Fenomenálny nemecký DJ Alle Farben vystúpi na Slovensku!

Vynikajúci nemecký DJ a producent svetového mena Alle Farben mieri na Slovensko! Jeho hity „Little Hollywood“, „Bad ideas“ alebo „Rosie“ denne počúvame z rádií a teraz si ich konečne vychutnáme aj live. Mladý umelec je navyše známy tým, že jeho koncerty sú tiež úžasným vizuálnym zážitkom. Bratislava teda zažije šou, aká tu ešte nebola! Všetky koncerty tohto DJ-a sú plné slobody, farieb a rozmanitosti. Alle Farben ide vždy na doraz a tak aj fanúšikovia odchádzajú z jeho koncertov príjemne vyčerpaní výbuchom emócií na pomedzí melanchólie a eufórie. Nenechajte si ujsť nezabudnuteľný hudobný zážitok. Už 10. novembra v Refinery Gallery!

Fenomén, ktorý dobýja všetky svetové hitparády, mieri na Slovensko. Hity nemeckého DJ-a Alle Farbena denne počúvame aj z našich rádií a teraz máme jedinečnú príležitosť zažiť koncert s jeho nezameniteľným soundom naživo.

„Jeho hudbu vnímam ako nevšednú, príjemnú a nabitú pozitívnou energiou. Na bratislavskom koncerte odznejú jeho najväčšie hity ako „Little Hollywood“, „Bad ideas“, či „Rosie“, ktoré ľudia určite dobre poznajú, keďže patria k najhranejším v éteri,“ vraví Marko Šebesta, riaditeľ organizátorskej agentúry Evency

Pseudonym Alle Farben, ktorý používa Frans Zimmer, dokonale vystihuje jeho tvorbu aj životnú filozofiu. Je plná farieb, emócií a najmä slobody.

„Mali sme príležitosť vypočuť si jeho koncert naživo v Berlíne a tak sa nám to zapáčilo, že sme sa rozhodli priniesť tento obrovský zážitok aj slovenským poslucháčom. Bude to úžasná show, je sa na čo tešiť,“ dodáva Marko Šebesta.

Alle Farben je z Berlína a toto kozmopolitné mesto výrazne ovplyvňuje jeho hudbu. Mladý umelec na každom koncerte vydá zo seba maximum a je známy tým, že počas hrania nevníma nič len hudbu a publikum. Každé jeho vystúpenie je jedinečné.

„Na Slovensko sa veľmi teším. Verím, že sa spolu dobre zabavíme. Pripravím si hudobno-svetelnú šou, akú som ešte nikde nepredviedol,“ odkazuje slovenským fanúšikom Alle Farben. 

Koncert fenomenálneho hudobníka bude 10. novembra v Refinery Gallery. Lístky sa dajú zakúpiť v sieti Predpredaj.sk (https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/11931/alle-farben).

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE