Alle Farben míří opět do Česka – v únoru vystoupí v Brně a Praze na Beats for Love: On the Road.

Jeden z headlinerů 7. ročníku Beats for Love míří zpět do České republiky. Po velmi úspěšném odpoledním vystoupení na největším hudební festivalu v Česku a na Slovensku se ho rozhodli pozvat pořadatelé znovu. Alle Farben tak 28. a 29. února vystoupí v rámci Beats for Love On the Road v brněnské Zoner Bobyhall a pražské Malé sportovní hale.

Německý DJ a producent Alle Farben
Německý DJ a producent Alle Farben

“V létě na našem festivalu předvedl skvělou show a už v 16 hodin odpoledne zaplnil hlavní Love stage. Věříme, že stejně skvělý ohlas bude mít i v halách v Brně a Praze,” komentuje jeho opětovné pozvání ředitel festivalu Beats for Love Kamil Rudolf. Německý DJ a producent Alle Farben, který vydává jeden hit za druhým je na taneční scéně stále více populární. Jeho singly ‚Supergirl‘, ‚Please Tell Rosie‘, ‘Fading’, ‚Little Hollywood‘ nebo ‚Bad Ideas‘ patří mezi nejhranější skladby nejen zahraničních, ale i tuzemských rádií.

Rodák z Berlína jehož umělecké jméno v překladu znamená ‘všechny barvy’ se začal naplno věnovat hudbě v roce 2010. Už o dva roky později hrál pro 30 000 lidí na berlínském letišti a v roce 2014 pak vydal svůj první velký hit ‘She Moves’. Poté následovaly výše zmíněné celosvětově oblíbené skladby a vystoupení nejen na festivalu Beats for Love v Ostravě, ale i na Tomorrowland či Parookaville.

Alle Farben na Beats for Love 2019
Alle Farben na Beats for Love 2019

Beats for Love: On the Road presents Alle Farben proběhne 28. února v brněnské Zoner Bobyhall a o den později, 29. února v pražské Malé sportovní hale. Vstupenky můžete koupit na webu www.b4l.cz nebo v síti Ticketstream a jejich cena bude v první vlně 590,- + poplatky prodejce.

Zdroj: B4L