Fedde Le Grand sobotním headlinerem Mácháče 2019. V předprodeji nyní i jednodenní vstupenky!

Jeden z nejlepších producentů taneční hudby, který je již více jak 15 let aktivně součástí scény, vystoupí jako headliner sobotního programu festivalu Mácháč 2019.

Studování biografie Fedde Le Granda zabere nemálo času a podobá se četbě o vývoji housové hudby. Sám rodák z Utrechtu do ní přispěl hned několika zásadními skladbami, které se staly vzorem pro ostatní producenty a na dlouhou dobu určovaly trend.

Jméno Fedde Le Grand, které je zároveň i jménem rodným – nejedná se o umělecký pseudonym, už dávno není jen synonymem pro více jak deset let staré hity Put Your Hands Up For Detroit nebo Let Me Think About It. Počet skladeb, které pravidelně vydává každý rok, je rozhodně hoden obdivu. Jeho studiem jen za poslední čtyři roky prošli např.: Dimitri Vegas & Like Mike, Shaggy, Dannic, Ian Carey, Merk & Kremont, D.O.D, Jewelz & Sparks, Michael Calfan a další.

 Od 3. března je možné zakoupit také jednodenní vstupenky – páteční za 1.190 Kč a sobotní za 890 Kč. U pátečních vstupenek jde do prodeje pouze limitované množství.


Festival Mácháč proběhne tradičně na pláži Klůček u Máchova jezera ve dnech 23. a 24. srpna 2019.

Předprodej vstupenek probíhá exkluzivně v síti Ticketmaster.

www.festival-machac.cz

Zdroj: TS