Mácháč 2019: Kaiserdisco a Christian Smith hlavními hvězdami techno stage.

Devatenáctý ročník festivalu Mácháč, který proběhne ve dnech 23. a 24. srpna 2019, se ani letos rozhodně neobejde bez dvoudenního programu techno stage. V pátek k Máchovo jezeru zamíří Christian Smith – skvělý švédský producent a dj, který nemá rád elitářství na taneční scéně, pomáhá novým talentům a sociální sítě považuje za nutné zlo.

Pokud znáte jeho tvorbu a pozici na techno scéně, tak jistě budete souhlasit, že si takové soudy může dovolit. Mimo svůj label Tronic vydává nejčastěji u Drumcode, Plus8 Records nebo Cocoon Recordings. Velmi kladnou kritiku sklidilo jeho poslední album Synergy z roku 2017, kde všech 12 skladeb tvořil ve spolupráci s jinými producenty a s každým z nich přímo v jejich studiu v domovské zemi. 

Sobotními zahraničními hosty budou pánové Frederic Berger a Patrick Buck aka Kaiserdisco, kteří více jak deset let chrlí kvalitu na labelech jako Drumcode, Suara, Tronic a KD. Po dvou stylově pestřejším albech přišli v roce 2017 s albem Another Dimension, které je s jedenácti skladbami naopak poctou striktně klubovému technu.

Nechme se tedy překvapit, co si pro nás tito rodáci z Hamburku na svou premiéru u Máchova jezera připraví. Určitě to ale bude stát za to!

Finlandia Mácháč 2019
23. – 24. 8. 2019
Timmy Trumpet, Kaiserdisco, Christian Smith a další
Máchovo jezero, pláž Klůček
Předprodej v síti Ticketmaster.
www.festival-machac.cz

Zdroj: TS