Fanúšikom sa splní prvé koncertné želanie, Majk Spirit príde do Trnavy.

Slovenská koncertná služba Tootoot hlási prvé splnené koncertné želanie! Koncert Majka Spirita, ktorý si vypýtalo už viac ako 300 fanúšikov prostredníctvom originálnych “tootootov” cez mobilnú aplikáciu alebo webovú stránku Tootoot, sa uskutoční v Trnave 6.novembra v obľúbenom Monkey Clube!

Majk Spirit k výzve povedal: “Je skvelé cítiť podporu ľudí! Nedá sa prehliadnuť, čo sa udialo v Trnave a ďakujem každému jednému fanúšikovi, ktorý sa spojil a pýta si moju show! Vidíme sa v Trnave, a tento koncert bude pre tých najlepších fanúšikov!

Fanúšikovia v Trnave patrili už od spustenia služby medzi najaktívnejších. Tento záujem si všimol aj manažment a spoločne s Tootoot tímom stanovil hranicu, pri ktorej sa výzva “aktivovala”. Hranicou bolo v tomto prípade 300 hlasov, ktoré sa podarilo vyzbierať za necelých 13 dní od ohlásenia. Po aktivovaní výzvy nasleduje posledná fáza, počas ktorej systém notifikuje vyhovujúce kluby, prípadne promotérov v danej lokalite. Táto fáza trvala v prípade Majka Spirita neuveriteľne krátko. Za necelé 4 dni sa podarilo dotiahnuť výzvu do úspešného konca a dnes trnavský Monkey Club oznámil termín koncertu – už 6.novembra sa môže Trnava prichystať na skvelý koncert.

Spirit_Event

“Sme radi, že sa to podarilo a verím, že koncert v Trnave bude super zážitkom! Už teraz sme pred spustením ďalších výziev a sme zvedaví, čo sa bude diať. Tootoot má zefektívniť organizovanie koncertov a priniesť mnoho výborných koncertov, verím, že sme na dobrej ceste. Minulý týždeň sme spustili vlastný systém na predaj vstupeniek, čím uzatvárame kruh a dnes môžem povedať, že ponúkame komplexné riešenie pre kapely, manažment aj hudobné kluby,” hovorí jeden zo spoluzakladateľov služby Tootoot Michal Švihra.

Vstupenky na koncert “Majk Spirit powered by fans” v Trnave kúpite tu alebo priamo v mobilnej aplikácii Tootoot ako mobilnú vstupenku: https://tootoot.sk/54771e289016500908aa7f0d/events

Prvým splneným želaním Tootoot len začína, všetko záleží od dopytu fanúšikov. Hlas za svoju obľúbenú kapelu môžete pridať bezplatne aj vy, a to cez mobilnú aplikáciu alebo webovú stránku Tootoot.

Tootoot spustil svoju prevádzku na jar tohto roku, keď začala zbierať prvé hlasy za koncerty obľúbených interpretov.

Ako Tootoot funguje? V mobilnej aplikácii alebo na webe si vyhľadáte svoju obľúbenú kapelu a pošlete jej svoj “tootoot” – teda správu o tom, kde ste, kedy a za koľko by ste chceli koncert vidieť. Vďaka prepojeniu so sociálnymi sieťami sa o vytvorenej požiadavke dozvedia ďalší ľudia, ktorí sa môžu k tejto aktivite pridať a vytvoriť tak potenciálne publikum. Služba okrem lokality odporučí kapelám aj najlepšie kluby, lokálnych promotérov či optimálne termíny na koncert.

Tootoot tak mení zaužívaný proces organizovania koncertov od základov – fanúšikovia viac nemusia čakať na oznámenie termínov koncertov. Naopak, od teraz majú možnosť sami ovplyvniť rozhodovanie kapely či manažéra o najbližších koncertoch a turné.

Služba je dostupná na bezplatné stiahnutie pre používateľov Android aj iOS, zároveň funguje aj na webovej stránke www.tootoot.co ( k dispozícii sú aj lokálne jazykové verzie www.tootoot.sk / www.toootoo.cz ).

Ďalšie informácie o priebehu výzvy:

Článok k prvej fáze výzvy nájdete na tomto linku (“Oficiálne prvá výzva spustená! Čo to znamená?”)
Článok k druhej fáze výzvy nájdete na tomto linku (“Výzva na Majka Spirita aktivovaná!”)

Aplikácia na stiahnutie v Google Play
Aplikácia na stiahnutie v Appstore

Spirit_Trnava_poster

Zdroj: TooToot