Famózna brazílsko-nemecká diva Dillon vystúpi v Bratislave!

Energia, harmónia, aj hlboká temnota. Speváčka Dillon už predviedla svoje nevšedné umenie na festivale Pohoda a odvtedy sa fanúšikovia domáhali jej koncertu. Rodáčka z brazílskeho Sao Paula, ktorá žije v nemeckom Berlíne, sa aktuálne chystá na unikátne turné a v rámci neho zavíta aj do Bratislavy. Umelkyňa známa prepájaním elektra a popu tentoraz ponúkne intímny koncert len v sprievode piana. Brazílsko-nemecká Björk, či Lykke Li, ako ju zvyknú označovať, vystúpi v Ateliéri Babylon 2-ho mája.

Hudobní fajnšmekri sa konečne dočkali! Skvelá nemecká speváčka Dillon, ktorú prirovnávajú k Björk či Lykke Li, bude mať koncert v Bratislave. Slovenské publikum si získala v roku 2017 na festivale Pohoda a dovtedy jej fanúšikovia čakali na ďalšie vystúpenie u nás.

„Prijatie slovenskými publikom ma dojalo, teší ma, že mám vo vašej krajine toľko priaznivcov. Na koncert v Bratislave sa už veľmi teším, bude to zas niečo iné, ako som spievala naposledy,“ vraví Dillon.

Mladú hudobníčku charakterizujú temne ladené melodické skladby, ktoré sú spojením elektronickej hudby a popu. Po troch úspešných štúdiových albumoch a vystúpeniach na veľkých festivaloch v Európe, si už získala  veľké množstvo priaznivcov.

„Hudba Dillon je vskutku nevšednou zmesou emotívnych skladieb. Mieša temnú atmosféru s obrovskou energiou, ponúka harmonické pohladenie vašej duše a následne vás paralyzuje do absolútnej hĺbky vnútornej temnoty. Tento raz bude jej koncert veľmi intímny, piesne Dillon zaznejú v akustickej verzii s pianom. Verím, že to bude naozaj vynikajúci zážitok,“ teší sa Marián Hotový zo spoločnosti Czechoslovak Music Factory, ktorá tento koncert prináša.

Dominique Dillon de Byington vystúpi v Ateliéri babylon v Bratislave 2-ho mája. Lístky na túto ojedinelú one-woman show sú výlučne na sedenie s obmedzenou kapacitou. Dajú sa zakúpiť v sieti Ticketportal (https://www.ticketportal.sk/event/DILLON).

Zdroj: TS