F1 na Slovensku a v Česku: Od hradu k hradu.

Viete si predstaviť formulu premávajúcu sa v našich končinách?Viete si predstaviť formulu v plnej rýchlosti nad ktorou letí akrobatické lietadlo len pár metrov nad zemou? Dole hlavou? S panorámou Tatier na pozadí? Skúste. Či ste sa trafili v svojich predstavách do reality si môžete overiť práve teraz a práve tu: www.redbull.sk/f1 .

F1 FOTO Filip Nagy Red Bull Content Pool

Formula 1 tímu Red Bull Racing je hlavnou hrdinkou cestovateľského príbehu od známeho českého hradu až k tomu slovenskému. V sprievode legendárnej RB7, jedného z najdominantnejších áut v histórii F1, sa v 7 minútach ocitnete na Karlovom moste, v centrePrahy, zatancujete si s tradičným folklórnym súborom, prefrčíte cez moravské vinice, odskočíte si do Tatier pre epický výhľad,navštívite historický slovenský skanzen, rýchle kolesá otestujú celkom nový asfalt v Bratislave, neobídete ani mosty ponad Dunaj azaparkujete pred hradom v hlavnom meste.

F1 FOTO Jan Kasl Red Bull Content Pool

Slovensko a Česko sa týmto dostali do elitného klubu, keďže po krajinách ako USA alebo Holandsko previedli monopost po svojich končinách. Dve malé krajiny v strede Európy teraz pútajú pozornosť po celom svete krásnymi zábermi a prezentujú naše malebnémiesta nielen priaznivcom F1-tky.

F1 FOTO Dan Vojtech Red Bull Content Pool

Je náročné rozhodnúť sa, čo sledovať skôr. Či extrémnu jazdu, ktorej zvuk spôsobuje husiu kožu každému fanúšikovi motoršportu. Alebo neskutočné zábery na ikonické lokality v našej krajine. Preto sa oplatí si video pustiť aj viackrát. Prináša totiž to najlepšie z dielne (stajne i hangáru) Red Bull, a to veľmi netradičným spôsobom, ako sa vyjadril aj David Coulthard, jeden z najpopulárnejších bývalých jazdcov F1. Predsa aj pilot F1 je len človek a cestovanie mu chýbalo v poslednej dobe rovnako ako aj nám ostatným.Pridajte sa na túto jazdu naprieč našimi dvomi republikami.

F1 FOTO Jiri Simecek Red Bull Content Pool

Slovami nášho národného ambasádora „efjednotky“, Števa Eiseleho, pozdravujeme všetkých fanúšikov motoršportu a F1tky zvlášť apozývame vás pre viac informácií na www.redbull.sk/f1.

Fotografie nielen z natáčania videa nájdete na www.redbullcontentpool.com.
Aktuality a zaujímavosti zo sveta F1 pravidelne pribúdajú na www.redbullracing.com.

Zdroj: Red Bull