Extravagantná P!NK si brúsi zuby aj na Slovákov!

Speváčka, skladateľka a popová ikona P!NK po dvojročnej prestávke opäť hlási svetové turné a veľkolepú šou prinesie aj na dosah Slovákom! Vo štvrtok 9. mája 2013 vystúpi vo viedenskej Stadthalle. Vstupenky na P!NK sa už predávajú v sieti Eventim.sk.

Pre slovenských fanúšikov sa začiatkom leta 2013 naskytne jedinečná príležitosť zažiť rebelku na vlastnej koži po rokoch. Alecia Beth Moore, ako znie pravé meno P!NK, totiž v Bratislave vystúpila v roku 2004. Odvtedy sa Slovensku vyhýba, no Viedeň vzdialená od Bratislavy príjemných 60 kilometrov nie je  pre našinca nedostupná. Navyše sa na Slovensku chystajú do predaja aj vstupenky spolu s autobusovou dopravou z Bratislavy.

Turné „The Truth About Love“ nesie názov podľa rovnomenného aktuálneho albumu, ktorý už krátko po zverejnení vystrelil na prvé miesto v celosvetovom iTunes Charte. Séria Európskych vystúpení sa začne 14. apríla v írskom Dubline. Živé koncerty bláznivej šoumenky sú mimoriadne úspešné. Počas predchádzajúcich tour Funkhouse a Summer Carnival odohrala P!NK 194 koncertov, ktoré zhliadlo až 2,9 milióna fanúšikov!

Rodáčka z mesta Doylestown P!NK má svojom konte šesť radových albumov a rovnako v poradí šieste bude jej budúcoročné svetové turné. Extravagantná matka ročnej dcérky má na svojom konte hity ako Get the party started, Just like a pill, Family portrait, Who knew, Stupid girls, So what, Sober či aktuálny Blow me. P!NK predala viac ako 40 miliónov albumov a 70 miliónov singlov, čo ju radí medzi komerčne najúspešnejších umelcov histórie. Kariéru sympatickej rebelky s ťažko identifikovateľnou farbou vlasov zdobia tri ceny Grammy Awards, dve Brit Awards a päť MTV Video Music Awards.

P!NK „The Truth About Love Tour“
9. máj 2013 * Stadthalle Viedeň

https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/pink-wien-wiener-stadthalle-halle-d-276370/event.html
Facebook – event: https://www.facebook.com/events/251579164964456/
https://www.facebook.com/publique.sk

Zdroj: publique