Extra Bass: Profil ICICLE!

Pokračujeme v predstavovaní headlinerov blížiacej sa akcie EXTRA BASS- Legenda pokračuje, ktorá sa uskutoční už v piatok 20. Apríla! Dnes sa pozrieme na jednu z najzaujímavejších postáv hudobnej scény posledných rokov.

Jeroen Snik aka ICICLE patrí medzi technicky najvyspelejších producentov súčasnej elektronickej hudby. Kvalitnou a precíznou tvorbou si zabezpečil rešpekt od svetových producentských špičiek. ICICLE-ova hudba je úhľadná a zvukovo čistá, no zároveň odvážna a nadčasová. Beaty inšpirované Photekom a basová linka a lá Johny L alebo Optical, to sú nezameniteľné črty jeho trackov.

ICICLE

Po vzbudení celosvetového záujmu a vydaní svojich vecí na labeloch ako Shogun Audio, Soul: R, Renegade Hardware a Critical sa ICICLE v roku 2008 sťahuje z rodného Holandska do epicentra diania- Londýna, kde mohol naplno využiť svoj potenciál. Svoju energiu venoval najmä tvorbe pre label Shogun Audio, ktorý hostil aj jeho debutový album s názvom Under The Ice.

ICICLE to však nie je iba drum&bass. Do povedomia sa upísal aj dubstep-ovym poslucháčom a to najmä vydareným releasom s trackom Minimal Dub. Okrem toho tiež uvádza vlastnú šou na rádiu Rinse-Fm, pre ktoré aktuálne vytvoril mixovaný album a dokonale na ňom predvádza svoj široký hudobný záber. Inteligentný mix jedinečných beatov a správne hlboko položenej basy robí z ICICLE-a neobyčajný a ojedinelý hudobný zjav posledných rokov. Presvedčiť sa môžete sami na akcii EXTRA BASS!

https://soundcloud.com/iciclemusic
https://www.facebook.com/Iciclemusic
https://twitter.com/Iciclemusic
www.codered.sk
www.facebook.com/codered.sk
facebook event EXTRA BASS

Extra Bass

Zdroj: Codered
Publikoval: Redakcia GREGI.NET