Európska premiéra filmu Hyped! vo Fléde!

Ve středu 26. září proběhne na Flédě evropská premiéra nového snowboardového snímku Hyped!.

Freeride.cz a Free magazine pro vás připravují další snb premiéru a tentokrát půjde pro Českou republiku o velkou novinku. Společně s firmou Nitro Snowboard Co. totiž přivezou do Brna část evropského Nitro teamu, aby mohli uvést evropskou premiéru (!) jejich nového snb filmu s názvem Hyped!.

Mejdan se uskuteční v nejznámějším brněnském klubu Fléda, a to ve středu 26. září 2012. Kromě velkoplošné projekce v místním kině se můžete těšit samozřejmě na všechno, na co jste na FR/FM parties zvyklí. Ještě před začátkem mejdanu se uskuteční autogramiáda jezdců světového teamu Nitro, a to v zbrusu novém obchodu Snowboard Zezula

Klub se otevře ve 20.00 hodin a kromě promítačky proběhne klasická tombola, tentokrát o snowboard Nitro, vázání Raiden, longboard Madrid a další ceny. Hrát k tanci a poslechu budou DJs Akvamen a N’Zym, večerem vás bude svým ostrovtipem provázet známý spíkr a náš kamarád Mr. Juan Bravo. Co vás samozřejmě nemine je Jägermeister welcome drink od sličných Jäger chicks.

Jak říkají autoři, Hyped! vyzve tradiční snowboardové filmové formáty a bude se tím nejautentičtějším způsobem snažit zprostředkovat pocit, který se každému dostává při ježdění během perfektního dne. „Udělat jiný typ týmového videa vyžadovalo obrovskou snahu, a to zejména během mého prvního roku na druhé straně byznysu. Poté, co jsem viděl, jak moc si všichni jezdci užili natáčení filmu, jejich úsměvy, pády, triky, žerty, výlety a počáteční edit od Per-Hampuse, rád bych tohle dělal každý rok. Tenhle videoprojekt definuje důvod, proč snowboarduju!“ říká Knut Eliassen (Rookie Nitro Marketing Guy).

Film bude dokumentovat Nitro team při cestách po celé zeměkouli: závod a ježdění v Číně, „spin to win” na svazích Bear Mountain, po prsa hluboký prašan v rakouských horách, lodní výlety v norských fjordech, raily na Aljašce, parkové ježdění a mnohem více.

Akci organizují a podporují tyto dobré firmy: FREERIDE.CZ, FREE MAGAZINE, NITRO SNOWBOARDS, SNOWBOARD ZEZULA, JÄGERMEISTER, RAIDEN, 686, MADRID

Zdroj: Freeride.cz