Eros Ramazzotti: Pre svojich fanúšikov chystá do Bratislavy prekvapenie!

Eros Ramazzotti, ktorý už o necelý mesiac zaspieva slovenskému publiku, si počas svojho pobytu v Barcelone,kde mal koncert 14. februára, odskočil na futbalový trávnik.

Eros Ramazzotti, ktorý už o necelý mesiac zaspieva slovenskému publiku, si počas svojho pobytu v Barcelone, kde mal koncert 14. februára, odskočil na futbalový trávnik. O Erosovi je všeobecne známe, že je obrovským fanúšikom tohto športu, a preto si nepremeškal príležitosť zahrať si s futbalovou veličinou Lionelom Messim. Ten mu predviedol jeden zo svojich husárskych kúskov jeho futbalovej geniality a strelil gól z nemožného uhla spoza bránky:

Eros pre svojich slovenských fanúšikov chystá v tejto súvislosti počas bratislavského koncertu jedno futbalové prekvapenie. Ak ste zvedaví, čo si Eros pre Slovákov prichystal, príďte na jeho koncert 15. marca 2016 na Zimný štadión Ondreja Nepelu.

029

Erosa Ramazzottiho určite nie je potrebné nejako špeciálne slovenského publiku predstavovať. Cez to všetko stojí za zmienku pár faktov. Prvý výrazný úspech zaznamenal už v roku 1984 na festivale v San Reme. Ako dvadsaťjeden ročný nováčik sa zúčastnil súťaže začínajúcich interpretov. Predviedol vlastnú pieseň Terra promessa, čo stačilo na to, aby vzbudil pozornosť ako u publika, tak u lovcov talentov hneď niekoľkých veľkých gramofónových firiem, ktoré o Erosa prejavili veľký záujem, najmä preto, že bol osobitý. Priniesol svieži melodický štýl, v ktorom sa typická talianska kantiléna umne miesi s rockom, soulom a blues. Vášeň, láska a veľké emócie na strane jednej, civilný prejav, inteligencia, hudobnosť na strane druhej – to všetko nájdete aj v jeho prvých hitoch, ktoré ani po rokoch nestratili nič zo svojho kúzla a medzi ktoré patrí: Una storia importante, Adesso tu, Un cuore con le ali, Emozione dopo emozione, Ma che bello questo amore, Senza perdici di vista, La luce buona delle stelle, Solo con te, Se bastasse una canzone – rovnako ako jeho prvé albumy Cuori agitati (1985), I nuovi Eroi (1986), In certi momenti (1987), Musice é… (1988) alebo In ogni senzo (1990). Na svojom konte má takmer tri desiatky albumov.

040

Už od prvej polovice osemdesiatych rokov žne Eros Ramazzotti úspechy nielen po celej Európe, ale po celom svete. Je obľúbený najmä u žien. Práve spojenie jeho príťažlivej sexy vizáže a hlasu s nezameniteľnou farbou z neho robí dráždivo zvodný objekt. „Som nepolepšiteľný romantik,“ tvrdil v jednom z rozhovorov, v ktorom sa ďalej priznal, ako veľmi ho ešte baví futbal, pobyt na vidieku alebo jazda na koni. Jeho život ale určuje hudba. Nie sú to vraj len koncerty, televízia alebo nakrúcanie videoklipov, ale veľmi veľa času sa venuje komponovaniu alebo práci v nahrávacom štúdiu.

013

V Bratislave sa Eros Ramazzotti predstaví už po tretí krát. A je viac ako isté, že to opäť bude fantastický koncert!!! Celé turné produkuje Maurizio Salvadori zo spoločnosti Trident Music v spolupráci s RDS a BMW.

Perfektnú atmosféru posledného bratislavského koncertu si môžete vychutnať v tomto fotoreporte.

Fenomenálny Eros Ramazzotti 15.marca 2016 v Bratislave!
Vstupenky v predaji  na https://www.xl.sk/koncerty/eros-ramazzotti-perfetto-bratislava-2015/buy

eros_2016_poster_a1_clean_dark_02_bez_xl_sk_193

Zdroj: XL
Foto: Ján Vlk – Dreamwolf