Eros Ramazzotti práve vydal už trinásty štúdiový album!

Eros Ramazzotti má na konte dvanásť štúdiových albumov, niekoľko kompilácií a živých albumov, no najmä desiatky miliónov predaných nosičov po celom svete. Na máj si pre fanúšikov pripravil nový autorský album…

Jeho novinka dostala názov Perfetto a obsahuje štrnásť piesní. Tie spevák nahrával v Los Angeles, Miláne a Ríme a každý jeho krok sprevádzal aj jeho dlhoročný spolupracovník Claudio Guidetti, bubeník Vinnie Colaiuta (spolupracoval napríklad s Joni Mitchell, Herbie Hancockom, Quincy Jonesom nebo Leonardom Cohenom) a gitarista Michael Landau (Michael Jackson, James Taylor, Miles Davis).

https://www.youtube.com/watch?v=qmivykibele

Album je podľa zasvätených návratom Erosa Ramazzottiho k jeho klasickej tvorbe, teda ďaleko od elektonických zvukov a iných experimentov. Tieto slová potvrdzuje už aj pilotný singel Alle Fine Del Mondo, kde sa spevák pohráva dokonca s country. Na prvé počutie pesnička s veľkými hitovými ambíciami už bola nasadená v mnohých európskych rádiách a dočkala sa veľmi vrúcneho prijatia aj zo strany fanúšikov…

Album Perfetto, ktoré vychádza celkom v šesťdesiatich krajinách, je nástupcom úspešného albumu Noi z jesene roku 2012. Eros Ramazzotti vydanie nového albumu podporí aj veľkým svetovým turné, ktoré odštartuje 12. septembra v talianskom meste Rimini. Eros nezabudne ani na slovenských fanúšikov, ktorý si ho naživo budú môcť vychutnať 30. septembra v košickej Steel Arene!

https://www.youtube.com/watch?v=zkxd_oya_gu

Eros Ramazzotti sa vracia s novým albumom! Jeho trinásty štúdiový album “Perfetto“ práve vyšiel pod hlavičkou Universal Music!

https://www.ramazzotti.com
https://www.facebook.com/ramazzotti.eros.official
Viac info o košickom koncerte tu: https://bit.ly/1RIRlge

Cover_Perfetto_300CMYK

Zdroj: Universal Music s.r.o.