ERIKA REIN a jej nový singel V NÁS sa vám rýchlo dostanú pod kožu

Slovenská speváčka Erika Rein si vás získa svojou prirodzenosťou a sympatickým hlasom. Jej nový singel V nás má odľahčenú letnú náladu a je o hľadaní šťastia, zážitkov a ďalších vecí, na ktoré sa dá s úsmevom a nostalgiou spomínať. „Pieseň je tiež o vzťahu dvoch ľudí, z ktorých jeden prechádza ťažšou fázou v živote, ale stále obom na sebe veľmi záleží a sľubujú si, že ak jeden z nich niekedy spadne, tak ten druhý vstane a znova ho nájde,“ dodáva speváčka.

Videoklip k piesni, rovnako ako predchádzajúce, režíroval Martin Miko z Illuminate. „Martin vycítil myšlienku skladby dokonale. Samotné natáčanie bolo stelesnením myšlienky textu, pretože som pri ňom zažila veľa vecí prvýkrát. Prvýkrát som sedela v aute pri driftovaní, keď mi skoro vyskočilo srdce z hrude. Prvýkrát som sa vozila v nákupnom vozíku po nočnom parkovisku a tiež som prvýkrát navštívila nádherný areál pieskovne, kde sme čakali, až budeme mať päť minút čas medzi odchádzajúcimi a prichádzajúcimi kamiónmi, aby sme tajne mohli natočiť aspoň jeden záber,“ spomína na natáčanie speváčka.

Skladba V nás v takej podobe, v ktorej ju môžete počuť dnes, potrebovala istý čas na dozretie. Aj keď bola napísaná veľmi rýchlo, až po pol roku prišla tá správna doba na jej dokončenie. Produkcie sa ujal Adrian Líška, ktorý prizval k spolupráci svojich dvoch kolegov z projektu dvatri tridva  Maxa Mikloša a Maxa Šrámka. „Ja som pozvala na pomoc Ronie, aby sme spolu dopísali chýbajúcu časť textu a skladba bola na svete,“ vysvetľuje Erika.

Videoklip nájdete už teraz na YouTube a singel na digitálnych službách vychádza v piatok 29. apríla.

Erika Rein má už na svojom konte niekoľko úspešných singlov. Mohli ste ju počuť v jej sólovom počine Blázon, naspievala duet s Yaelom S tebou alebo v piesni Palmový raj ktorú si zaspievala spoločne s Yaelom a Puertom.

Pre-save link na V nás na digitálnych službách do 29.4.: https://fpt.fm/app/33423/erika-rein-vnas-presave
Videoklip V nás na YouTube: https://youtu.be/rKJGMLRr8Ak

Zdroj: TS
Autor fotiek: Katarína Šlesárová