EP Ružomberskej Trilógie od Doda & Landera je hotové!

Liptovská producentská dvojica púšťa do éteru nové EP-čko! Je to balíček väčšieho rozmeru obsahujúci skladby a k nim vytvorené videoklipy rôznych štýlových prevedení. Hudobné prevedenie vychádza siedmeho augusta 2013. Z videoklipov je zatiaľ zverejnená druhá časť s označením „Home“.

V rodnom kraji sa myšlienka zrodila mohutná. Zvečniť rodné mesto takým spôsobom, aký sme tu ešte nemali. Ružomberská Trilógia od Doda & Landera je hotová. Kompletne ešte zverejnená nie je, no zato sa už teraz môže pochváliť bohatosťou svojej doterajšej histórie.

dodo-and-lander-ruzomberok-trilogy-feat-dalila-mia-melody-patris

Pôvodne sa malo jednať len o jednu skladbu a teda jeden videoklip venovaný Ružomberku, bolo to krásne dynamické, oslovujúce hlavne modernú mladú generáciu. „Samozrejme aj nás ako tvorcov začalo štekliť to, že niektoré nádherné zábery boli prezentované len veľmi krátko a surového nenastrihaného materiálu ešte bolo na rozdávanie. “Nastal čas položiť si otázku, čo sa s tým dá ďalej robiť? Samozrejme nesmela chýbať spätná väzba od mnoho skvelých ľudí a netrvalo dlho, kedy nápad vytvoriť trilógiu vyplával na povrch.

dodo-and-lander-ruzomberok-trilogy-feat-dalila-patris-mia-melody-0

Názov prvej časti Trilógie je „Dreamer“, obrázky striedajúce ročné obdobia v sprievode masívnej hudby. Spomínaná druhá časť „Home“ má Trance-ový odvar a obdivuhodný dynamický letný charakter. Trilógia je zakončená príjemnými chilloutovými melódiami a rýchlosťou obrazu ktorý je v kontraste s rytmom hudby. K dojemnej kombinácii prispieva aj názov tejto tretej časti: „Silence“.

O vokálové prikrášlenie sa postarali: Dalila, Patris a Mia Melody. Nové EP je dostupné zatiaľ v digitálnej distribúcii na portáloch ako sú napríklad iTunes, BeatPort, Amazon, JunoDownload, atď. Ružomberská Trilógia bola vlastne aj podnetom na rozbehnutie rozsiahleho projektu „Prebúdzanie“ komplet v réžii Doda & Landera. Tento projekt bude obsahovať 12 doteraz nezverejnených videoklipov, na ktoré čaká veľkolepá premiéra už túto jeseň.

Zdroj: D&L Records