Elektroswingová párty s MOONLIGHT BREAKFAST už budúcu stredu!

Po strhujúcej slovenskej premiére tejto “našlapanej rumunskej úderky” elektroswingu na letnom festivale Open Jazz Fest sa skvelí Moonlight Breakfast predstavia konečne aj v našom hlavnom meste a to 9. októbra v Ateliéri Babylon na námestí SNP v Bratislave.

Tanečná party show, útočiaca na všetky zmysly človeka, prepracovaná videoshow, dokonale intonujúca speváčka Cristie, členovia bandu zvládajúci niekoľko nástrojov za večer, a gradujúci tanečný pulz, ktorý vás nenechá ani minútu sedieť – to všetko sľubuje vystúpenie tejto mladej rumunskej kapely. Každý ich vydaný singel dosiahol popredné miesto v rebríčkoch hitparád alternatívnych rádií v Rumunsku a od ich nasadenia v rakúskych rádiách v roku 2012 dobýjajú aj éter našich juhozápadných susedov.

moonlight_breakfast

Kapela debutovala v lete 2011 ako predskokan Jamoriquai a už na jar si ich pod svoje ochranné krídla zobral svetoznámy výrobca energetických nápojov… Tiež výrazným spôsobom kooperuje s komerčným sektorom v snahe popularizovať svoju hudbu, napr. vytváraním sviatočných aplikácii na sociálnej sieti, (jedna z aplikácií umožňuje poslať video vianočnej piesne “Gingerbread ako vianočnú pohľadnicu pre priateľov). Hrali na  niekoľkých  významných európskych festivaloch ako Summer Well (Rumunsko), Spirit of Burgas (Bulharsko), ale aj spomínanom Open Jazz Fest-e a ako svoju predkapelu si ich vybrala Macy Gray.

“Retroelektro” v podaní Moonlight Breakfast, prestúpené jazzovými vokálmi, silným groovom v súčasnosti žiari so svojim nedávno vydaným albumom“Shout„. Americký  blogger Fred Hystere kapelu charakterizoval slovami: „vokálny štýl a la Bananarama  a Billie Holiday – zvuk, ktorý dokáže osloviť diváka s rôznymi nárokmi „.

Moonlight Breakfast tvoria hudobníci s bizarnými menami: Bazooka (producent, bicie, klarinet, klávesy), Printzu (elektrická & basová gitara), Adita ( keyboards, akustická gitara, sampler) a Christie (spevák, sampler).

Warm up večera je v rukách skúseného DJ Bobsana.

Vstupenky sú už v predaji od 9€.
FB event: https://www.facebook.com/events/569666016433343/?fref=ts

cover_FB

Zdroj: Matej Salek