Electro-swingová party sa vracia do Bratislavy, vystúpi aj rakúsky Cab Canavaral

Party Electro Swing Fever, ktorá zožala úspech v mnohých stredoeurópskych mestách, predvedie znova to najlepšie v Bratislave. Jedinečná tanečná noc vás prenesie do zlatej éry swingu, časov noblesných dám a šviháckych gentlemanov. Nahoďte dobový outfit a zavítajte do tančiarne, ktorá sa vynorí 24. januára od 20:00 v Nu Spirit Clube.

Špeciálnym hosťom večera bude rakúsky Cab Canavaral – ostrieľaný DJ a saxofonista v jednej osobe, ktorý je členom momentálne najúspešnejšieho rakúskeho swingového zoskupenia 5 in Love.

©foto: anna schmitzberger, https://www.annaschmitzberger.com/ 20130221

Cab Canavaral osobitým spôsobom mixuje tradičné swingové melódie, rhythm & blues, neo-swing, gypsy a ska. A to všetko zručne dopĺňa hrou na saxofón.

Nebudú chýbať ani prvotriedni elegáni a electro-swingoví DJs Swing Thing a Papa Django. Dvojica, ktorá vystúpila na jednom pódiu s esami ako Parov Stelar Band, Kormac a Dunkelbunt, sa po festivalovej sezóne a miniturné po USA a Mexiku vrátila do stredoeurópskych klubov v plnej sile. Vystúpenie DJs doplní svojím výnimočným hlasom pôvabná speváčka Simona Hulejová.

Foto_Mike Straka (1)

Navštívte v piatok 24. januára bratislavský Nu Spirit Club a staňte sa súčasťou jednej z najštýlovejších electro-swingových party na Slovensku.

Event: https://www.facebook.com/events/729775007035038/

https://www.facebook.com/DJPapaDjango
https://www.facebook.com/swingthing.sk
https://www.facebook.com/ElectroSwingBohemia

Electro Swing Fever Bratislava_plagát

Zdroj: Nu Spirit