Electro Swing Fever – Bratislava

Najžiadanejšia electro-swingová noc v Česku a na Slovensku vyráža na jesenné turné. Nechajte sa vtiahnuť do víru nezabudnuteľnej atmosféry Electro Swing Fever.

Za mixom sa tentoraz zíde výberová DJská zostava. Headlinerom bude rakúsky Mr.Harvey Miller , rezident vychýreného Cirque De La Nuit. Pri žiadnej electro-swingovej horúčke nesmú chýbať ani elegáni z prestížneho bookingu ELECTRO SWING BOHEMIA. Do Bratislavy tak dorazia obľúbení Swing Thing ~ DJ a DJ Max W. Na pomoc si navyše pozvali akčného muzkanta Dave Trumpeteera . Dokonalý zážitok podporí tanečný workshop. Hor sa na parket!

Mr. Harvey Miller (AT)

Aj týmto DJom Rakúsko potvrdzuje svoju povesť jednej z electro-swingových veľmocí. Rezident jedného z najvyhlásenejších klubov svojho žánru Cirque de la Nuit je ozajstný elegán. Starostlivo strihaná briadka a fúzy robia z Harveyho neodolateľného štramáka. Neodolateľné sú aj jeho sety, sám ich definuje ako selekciu najväčších šlágrov 20. a 30. rokov mixovaných prevážne s tech housom, hip hopom a ďalšími štýlmi elektroniky. www.facebook.com/harveymillerswing

Swing Thing (SK, Electro Swing Bohemia)

Obľubený DJ, špičkový performer a prvotriedny elegán. Neodmysliteľný pilier Electro Swing Bohemia a zrejme jeden z najvyhľadávanejších electro-swingových DJs v Čechách a na Slovensku. Okrem stredoeurópskych klubov hral tiež v Nemecku, Rakúsku, Francúzsku, Belgicku, Japonsku, Mexiku a na Malte. Stretol sa na jednom pódiu s takými esami ako The Parov Stelar Band, Bart & Baker, Alice Francis, Swingrowers, Dunkelbunt a Nouvelle Vague. www.swingthing.sk

Max W. (CZ, Electro Swing Bohemia)

DJ s výnimočným citom pre výber a mix trackov. Vyznávač tvrdšej a údernejšej línie electro-swingu. Jeho sety kombinujú tradičné swingové melódie so štipkou drum’n’bassu. Stretol sa na jednom pódiu s interpretmi ako The Parov Stelar Band, Bart & Baker a Swingrowers. Poznávacím znamením Maxa W. je elegantná čierna košeľa, uhrančivý pohľad a schopnosť rozhýbať aj neoblomných nepriateľov tanca.

www.facebook.com/maxw.electroswing

Dave Trumpeteer live
Tanečný workshop
Basement Djs: Bobsan & Dj Yanchi

Nu Spirit Club Štúrova 3, Bratislava 14. 10. 2016 | 21:00

14344764_1386880061328353_7039341751052828430_n

Zdroj: Nu Spirit