Electro Swing Fever: 25. apríla vo Fléde!

Největší electro-swingová party v ČR a poslední akce sezóny pod značkou Electro Swing Bohemia!

Electro Swing Fever za sebou zanechává vyprodané kluby v České republice, na Slovensku i v Polsku. Brněnskou Flédu zaplnila k prasknutí už dvakrát. V pátek 25. dubna se vrátí na místo činu. Tentokrát s uznávanou rakouskou kapelou Kiss Me Yesterday.

Electro-swingové trio Kiss Me Yesterday pochází z Vídně a má zcela unikátní zvuk. Libé tóny saxofonu se prolínají s podmanivými hlasy vokalistek a vytříbenými elektronickými beaty. Band skládá a produkuje vlastní tracky, které vynikají nápaditostí, hravostí a ponechávají dostatek místa pro improvizaci.

01_vid-main

Chybět nebudou ani vyhledávaní DJs z bookingu Electro Swing Bohemia – Swing Thing & Papa Django, Paolo di Maki a Max W. Tito prvotřídní elegáni odehrají na Flédě špičkové electro-swingové selekce, které již mnohokrát rozhýbaly i zatvrzelé nepřátele tance. Než nastoupí na pódium, utáhněte si ještě pro jistotu tkaničky.

django5

Ovšem skvělou hudbou to nekončí! Vaše oči potěší rychlé nohy nadaných tanečníků Grety Schaffartzik a Viktora Georgiu ve stepperské show. Vaše chuťové buňky si smlsnou na pečených i nepečených pochoutkách od Future Sailors. A nezapomeňte, jedná se o poslední electro-swingovou akci pod značkou Electro Swing Bohemia před letním pauzou.

Odkaz na FB event: www.facebook.com/events/1396121280659795
Odkaz na předprodej: www.smsticket.cz/vstupenky/2211-electro-swing-fever-fleda.aspx

jk_electro_swing_fever_brno_2014_04_tlacovky

Zdroj: Fléda