Ektor o právě vycházejícím projektu ALFA: “Je to moje životní album”.

Chtě nechtě, jméno Ektor na hudební scéně prostě nemůžete minout, ani přehlédnout. Horkokrevný rapper s řeckými kořeny už má na kontě 5 alb, k nimž si právě může připsat další. 

“ALFA” je pak podle něj jeho životním projektem, na němž pracoval bez jakéhokoliv nátlaku na termín vydání či křest. Dokonce si dal roční pauzu s koncertováním a objel půlku zeměkoule; dá se tedy říct, že texty spontánně vznikaly na každém místě, které letos navštívil. A že jich nebylo málo. 

“Jedeme si ballin jako nikdo tady”

Když Ektor něco dělá, je to vždy v pompézním stylu, což potvrzují nejen všechny videosingly k albu, ale také plánovaný křest, který proběhne opět ve velkokapacitním pražském klubu Sasazu. Datum tentokrát padlo na pátek 16. 2. 2018, kdy Ektor společně s hosty jako Smack, Rest, Strapo či Sergei Barracuda desku oficiálně přivítá na světě. 

Vstupenky na křest jsou k dostání exkluzivně v předprodejní síti GoOut, v obchodech Senovážná 6 a Streetsportline (Opletalova 40) + v Charakter barber shopu v Praze. Pokud chcete mít jistotu vstupu bez dlouhých front, VIP bary s občerstvením či vlastní šatny, doporučujeme pořídit si VIP lístek. Loňský křest byl navíc vyprodán v předprodeji během tří týdnů, rozhodně tedy není na co čekat. Komplet info o křtu naleznete zde: https://bit.ly/Ektor-Alfa-krest.

Album ALFA vyšlo fyzicky 4. prosince 2017 – symbolicky na rapperovy 32. narozeniny. Album lze zakoupit na https://www.detektorgear.cz. Na digitálních distribucích iTunes, AppleMusic, Spotify atd. je k dispozici od 15. prosince 2017.

Nejnovější (v pořadí již pátý) videosingl z právě vycházející desky ALFA nese název Ballin. Novinku sledujte zde: https://bit.ly/Ektor-Ballin

Ektor“Je to moje životní album. Různorodý a zároveň drží pevně pohromadě. Dal sem do něj všechno.”

Zdroj: TS