EDMANIA OPEN AIR ČOSKORO VYPREDÁ 3. VLNU LÍSTKOV.

Zostávajú len tri týždne do začiatku festivalu EDMANIA s podtitulom We Love Trance. V pondelok 4. júla otvorí svoje brány areál trenčianskeho EXPO CENTRA a opäť privíta milovníkov tanečnej hudby.

Tri týždne zostávajú do štartu prvej letnej edície festivalu EDMANIA. Pod holým nebom sa predstavia hviezdy súčasnej trance hudby. EDMANIA OPEN AIR – WE LOVE TRANCE EDITION premiérovo na Slovensku privíta hostí: Andrew Rayel, KhoMha, MaRLo, Ru­ben De Ronde, ale aj mená ako Ben Gold, Thomas Coastline, Ferreck Dawn, Drift­moon a ďalších. Slovenské farby na festivale bude hájiť Milan Lieskovsky, ktorý sa v túto noc vráti ku svojim hudobným koreňom, ale taktiež dva talenty – Martin Michniak a Soul Mirror.

Organizátori upozorňujú všetkých, ktorí váhajú s kúpou vstupenky, aby sa poponáhľali, pretože 3. vlna predpredaja sa blíži k vypredaniu. To znamená, že po prekročení magickej hranice, cena vstupenky narastie na 25,99€. Vstupenky budú k dispozícii aj na mieste, avšak za cenu 29,99€.

vypredanie

Vstupenky

  1. vlna (obmedzený počet): VYPREDANÉ
  2. vlna (obmedzený počet): VYPREDANÉ
  3. vlna (obmedzený počet): TAKMER VYPREDANÉ
  4. vlna (obmedzený počet): 25,99 €

Vstupenky na mieste: 29,99€

Príďte si aj vy užiť najväčšiu oslavu trance roka 2016 pod holým nebom. Kúpte si svoju vstupenku z pohodlia domova u našich partnerov www.predpredaj.sk a www.ticketportal.cz.

EDMANIA OPEN AIR – WE LOVE TRANCE EDITION
Dátum: pondelok 4.7.2016
Čas: 18:00 – 7:00
Miesto: EXPO Center Trenčín
DJs: Andrew Rayel, MaRlo, KhoMha, Ben Gold, Ruben De Ronde, Ferreck Dawn, Thomas Coastline, Driftmoon, Milan Lieskovsky, Martin Michniak, Soul Mirror

Aktuálne info sledujte na FACEBOOK EVENTe ► https://bit.ly/EDMANIA_OPEN_AIR_2016

 

2016_15_03_edmania_flyer

Zdroj: EDMania