EDM SunLand 2019 – Open Air Party na námestí mesta Brezno.

28. júna 2019 Vás mesto Brezno pozýva na pilotnú Open Air Party s názvom EDM SunLand 2019. Okrem toho, že v tento deň končí škola a začínajú sa prázdniny , presne o 20:00 odštartujeme párty s elektronickou, tanečnou hudbou priamo na námestí mesta Brezno. V tento večer Vás bude baviť šestica slovenských djov z toho jedna djane ako zástupkyňa nežného pohlavia.

Headlinerom a vôbec top hosťom večera bude dj, producent a moderátor v jednej osobe. „Pánko“ ktorý roztancoval nie jeden dav na festivaloch, v kluboch či v kultúrnych domoch. Preslávil sa svojím hitom, z jeho vlastnej dielne. Jeho track ELENYA sa do dnes hrá na najpočúvanejších, slovenských rádiách. Jeho meno je Milan Lieskovský.

V roku 2009 vydal svoj debutový album Milan Lieskovsky, na ktorý v roku 2011 nadviazal nahrávkou Genesis a v roku 2014 nasledoval tretí album Who I Am. V súčasnosti snáď neexistuje veľká párty na ktorej by jeho meno nesvietilo v line up. Takisto ste ho mohli počuť pravidelne na vlnách rádia s jeho reláciou Get Fun, alebo aj Dance Exxtravaganza kde prezentoval tanečné novinky a aj sety hostí ktorých si pozýval do relácie. V jeho podaní sa môžete tešiť na našlapaný, energicky dj set do ktorého pomieša jemu obľúbené žánre v štýle progressive, progressive trance, či tech-house.

Ďalšieho pána ktorého si predstavíme je Johnny De City. Johnny de City je mladý DJ a producent mashupov z Bratislavy. Raz za 2 mesiace ich mixuje do setu, ktorý ľudia poznajú pod názvom Mashup Avenue. V Marci 2017 sa stal rezidentným DJjom tanečnej relácie Dance Exxtravaganza na rádiu Európa 2. Okrem svojich rezidentných klubov hráva pravidelne aj v najlepšom a najmodernejší klube u nás a v strednej Európe – Ministry of Fun v Banskej Bystrici. Dnes okrem rezidentných hraní cestuje po Slovensku a hráva v rôznych slovenských mestách a kluboch.

Mashup Avenue je aktuálne druhý najpočúvanejší slovenský elektronický podcast. Mashupy, edity a bootlegy z Mashup Avenue hráva veľa DJjov zo Slovenska, ČR ale aj zahraničia. Johnnyho sety odzneli v rôznych populárnych slovenských rádiách ako napr. Európa 2, Fun Rádio, Rádio Sity a pod. Okrem rádii to boli aj rôzne internetové podcasty, ktoré ho oslovili a požiadali o guestmix. V súčasnosti sa jeho meno objavuje na najväčších eventoch na Slovensku popri takých menách ako je aj spomínaný Milan Lieskovský či Dj Ekg atď…

Zástupkyňou nežného pohlavia v našom line up je Lady Sue. Talentovaná, energetická dáma, ktorá za pultom vždy zažiari. Na slovenskej scéne DJingu pôsobí od roku 2011 a za tento krátky čas má na konte obrovské úspechy. Vďaka jej energetickému vystúpeniu oslovuje množstvo fanúšikov. Zúčastnila sa už mnohých známych akcií a festivalov ako napr. BeeFree, Majáles Žilina, SunDance, Ibiza Párty, Miss Domaša a pod. Hrávala po boku najlepšieho slovenského DJa EKG, a mala možnosť taktiež zahrať si na rôznych akciách so známymi svetovými menami ako napr. Denis Koyu (NL), Marcel Woods (NL), Djane Flower (HU), Viktoria Metzeker (HU), Newik (HU), LayDee Jane (CZ), Sukovach (CZ) a podobne. V súčasnosti hráva po celom Slovensku, a za najväčšie úspechy považuje pravidelné hranie v najlepšom a najmodernejšom klube Ministry of Fun, vystúpenia v Českej republike a v Rakúsku.

Ďalším pánom na holenie je slovenský junák žijúci na hraniciach Rakúska a Švajčiarka. Predstavujeme Vám dja Slicer. Slicerova aktívna pôsobnosť hudby s nálepkou ´Dj´ sa datuje od roku 2002. V roku 2005-2006 už sa naplno objavuje na lineupoch mnohých elektronických parties, kde spĺňa očakávania výbornej hudobnej show. Slicerov sound sa nesie v širšom zábere housovej muziky, uprednostňuje však veselšie tracky. V jeho setoch však môžete počuť aj progressive či trance, všetko v dokonalom súlade výborného tanečného setu. Nasledovali ponuky hrania na akciách po celom Slovensku, v zahraničí, prezentácie v rôznych rádiách a aktivity ranných začiatkov fungovania projektu Bassline. Voľné pole pôsobnosti mu však dáva zelenú aj v ostatných sférach okolo tohto biznisu a rok 2007 mu otvára cestu načrieť aj do promotérskych aktivít. Od roku 2007 zakladá svoju vlastnú sériu letných tanečných eventov s názvom Summer Session.

V roku 2009 sa spolu s Liquidom, Aniko Tomowitch a Tominom stáva členom bookingu a projektu Sensitive People.

Momentálne sa prezentuje na rôznych akciách v Rakúsku a vo Švajčiarsku.  Jeho pravidelnú sériu mixovaných house music setov s názvom ILHM – I Love House Music nájdete na: https://www.mixcloud.com/SlicerDJ/

Tak a dostávame k domácemu zastúpeniu djs zo stredného Slovenska. Banskobystrický I Van Vesel. Na klubovej scéne pôsobí už nejaký ten rôčik. Jeho sety odzneli na legendárnych eventoch ako Mýtnik, SunBeats či Gruuv kde robil spoločnosť v line up vedľa takých mien ako Toky, T Mike, Kaffu …atď. Je residentom každoročného festivalu La Mara Beats kde štartuje so svojími groovy house setmi. Na tomto festivale sa objavuje vedľa producentov ako Biomin H, Tomin, Sensoreal, Benco…atď. V súčasnosti je residentom clubu Enjoy v BB a nechýba ani na open air akciách ktoré sa organizujú na Donovaloch, alebo aj na Králikoch.

Line up uzatvára domáci dj, každému známi ako T Mike ktorý sa narodil práve v meste Brezno. V súčasnosti vystupuje pod novým umeleckým menom Michell De Funk. Je zakladateľom značky Techron pod ktorou zorganizoval nespočetné množstvo eventov v breznianskom okrese, ale aj mimo neho. Za spomenutie stojí určite Mýtnik s dvomi pokračovaniami, Beach Tech, SunBeats, Gruuv…atď. Jeho účinkovanie ste mohli zažiť na festivaloch Bee Free, La Mara Beats, SunDance ale, aj v susedných Čechách na eventoch Macháč a The Sun. Zahral si po boku legendárnych mien ako Toky, Boss, Tomcraft, Džejár, Subgate a s mnohými ďalšími predstaviteľmi klubovej scény na SK a CZ. Po 3 ročnej pauze sa vracia na scénu a v súčasnosti je to práve on ktorý sa podieľa na spolupráci s mestom Brezno pri zrode SunLand 2019.

Takže 28.6.2019 v tento magický dátum vás mesto Brezno pozýva na svoje námestie. Prvý open air s elektronickou tanečnou hudbou odštartujeme o 20.00 h.

Tešíme sa na Vás.

Zdroj: TS