DANCE EXXTRAVAGANZA sa vracia vo veľkom štýle s najlepším slovenským DJom Milanom Lieskovským!

Najväčšia tanečná párty slovenského éteru DANCE EXXTRAVAGANZA Live rádia Europa 2 sa opäť vracia do klubov. A to hneď s najžiadanejším DJom a v novej zostave.

Milan Lieskovský, uznávaný producent a Dj  je už na hudobnej scéne od roku 2008. Od 4. marca bude mať na starosť najobľúbenejšiu tanečnú show v rádiu Europa 2 – Dance eXXtravaganza. Na jednom pódiu hral popri menách ako Jose Amnesia, DJ Tiësto, Above & Beyond, Judge Jules či Paul Van Dyk. Do povedomia sa dostal najmä songom „Elenya“, ktorú vo svojich setoch hrávala svetová hudobná formácia z Izraela „Flash Brothers“  a Lieskovského skladba dokonca zaznela aj pri slávnostnom odovzdávaní Oscarov v Hollywoode.

„Som presvedčený, že práve Milan pozdvihne našu show Dance eXXtravaganza na vyšší level. Jednou z požiadaviek našich poslucháčov je aj jej návrat do klubov,“ hovorí programový riaditeľ rádia Europa 2 Andrej Kratochvíl.

„Mám rád energiu, ktorá vzniká spojením kvalitnej dance hudby a zabávajúcimi sa ľuďmi, ktorí si to vedia užiť. Ako nová krv v kolektíve chcem znova „nakopnúť“ túto najznámejšiu show, a to nielen v rádiu, ale pôjdeme aj medzi ľudí do klubov,“  hovorí nadšene nová posila tímu Europy 2 Milan Lieskovský. 

Okrem Milana budete z éteru počuť aj mená ako DJ Drahosh, DJ Stanley, Dj Johnny de City, DJ Mike Saxi. Trojhodinový tanečný drive nakopne každého. Najaktuálnejšie mixy najlepších slovenských DJov štartujú už túto sobotu o 21:00 hod a pokračujú až do polnoci.

Zdroj: Jana Trellová, PR Manažér