Eddie D: Suria / Monar práve v predaji!

V poradí pätnásta nahrávka slovenského progresívno-trancového vydavateľstva Mistique Dream prichádza s dvoma rozkošnými pesničkami od producenta, ktorý si hovorí Eddie D.

Eddieho prvý trek Chania bol hneď podporovaný v slávnej relácií Markusa Schulza Global DJ Broadcast. Krásna, melancholická prvotina mu priniesla pozitívne ohlasy naprieč celým svetom a motivovala ho k ďalšej práci. Po remixe pre Matthew Matersona na Mistique Dream k nám prichádza zo svojím materiálom.

Eddie

Suria je skvelý trek na začiatok každej party zo svojím špecifickým, pozitívnym feelingom popretkávaným klasickým pluckmi. Tie doplňuje druhá melódia vytvorená ARP štruktúrami. Celok ako taký zvýrazňuje hlboko položená basová sekcia. Pekne naaranžované časti výborne vrcholia ku koncu pesničky.

Monar naproti tomu je temnejšia záležitosť, v dobe vinylov by to bol krásny b-side. To však neznamená, že by sa jednalo o nudnú vatu. Priam naopak. Monar v mnohých ohľadoch predčí Suriu vo svojich krásnych plochách. Ťahavú melódiu dopåňajú mäkké analógové syntetizátori. Perfektný breakdown je zárukou, že túto skladbu bude chcieť počuť znova a znova.

Obe treky sa hodia ako do klubu tak aj na domáce počúvanie. Release ako vyšitý na koniec februáru.   

Eddie D – Suria / Monar (Original Mixes)
Vydané: 20.februára 2012.
K dispozícií na Beatporte

MDR

Zdroj: Mistique Dream Recordings
Pulbikoval: Redakcia GREGI.NET