Ear-Gasmic sa vracia so svojou trance show!

Po dvoch rokoch prinášame prostredníctvom párty Ear-Gasmic svetový trance opäť na Slovensko, tentokrát do trnavského klubu Europa 2 Point. Veľkolepejší návrat sme si nemohli ani priať.
 

Ear Gasmic

Headlinerom bude svetová trancová špička Simon Patterson z Anglicka, ktorý momentálne okupuje 28. priečku v prestížnom rebríčku DJ MAG TOP 100 DJs.

Jeho vystúpenie ste mohli vidieť na mnohých prestížnych akciách ako Trance Energy 2009, 2010, Energy 2011 či Transmission 2010.

Simon Patterson

 
Ak ste jeho výnimočné sety orientované prevažne do energického tech-trancu doposiaľ nezažili, už 15. 10. 2011 budete mať príležitosť ochutnať jeho „sound“ priamo v trnavskom klube Europa 2 Point.

Paul Webster

 
Simonovi bude sekundovať náš druhý zahraničný hosť, Paul Webster z Írska.

Slovenskú podporu zabezpečí u nás čoraz viac obľúbený DJ a producent Martin Michniak a rezident JoshJoy. Taktiež tu nebude chýbať klasický Ear-GasmiX, ktorý si návštevníci prvého Ear-Gasmicu veľmi obľúbili.

Pre neznalých – Ear-GasmiX je 30 minútový trance megamix nabitý staršími klasickými skladbami. Ten pre vás tentokrát namixuje expert na trancové klasiky – David Hanc.  Line-upom to však zďaleka nekončí. Tak ako pri prvom Ear-Gasmicu, podobne i teraz, v klube Europa 2 Point postavíme od základov úplne nové pódium s masívnou svetelnou a vizuálnou show. Nebudú chýbať obrovské Ear-Gasmic dekorácie a kvetinová výzdoba vo svojskom štýle . K tomu všetkému opäť na mieru pripravené vizualizácie, intrá štartujúce DJov, krásne GoGo tanečnice a mnoho ďalšieho.  Pri tomto všetkom ešte ale stále nekončíme. Čakajú na vás viaceré prekvapenia, ktoré budeme zverejňovať postupne. :-) Ak chcete byť informovaní medzi prvými, odporúčame vám pridať sa na našu Ear-Gasmic facebook fan page a ak nebodaj už viete, že sa tejto akcie určite chcete zúčastniť, kľudne sa pridajte do našej oficiálnej Ear-Gasmic udalosti rovnako na facebooku.

Už teraz sa na vás tešíme, DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic 2011 – 15. 10. 2011
Miesto: Europa 2 Point / Zelený kríček 2, 917 01 Trnava
Entry: 8,- €
Start: 21:00 hod.
Line-up: Simon Patterson (UK)
Paul Webster (IE)
Martin Michniak
JoshJoy
David Hanc (special trance classics Ear-GasmiX)
 

Ear Gasmic

Zdroj: Ivo Ninja
Publikoval: Redakcia GREGI.NET