Ear-Gasmic „The Rave Edition“ s Markom Sherry: Záverečné informácie!

24. máj sa nám nezadržateľne blíži a spolu s týmto dátumom aj trancová show Ear-Gasmic „The Rave Edition“. Preto vám teraz prinášame posledné podstatné informácie k tomuto eventu, ktorý už najbližšiu sobotu na Slovensku premiérovo predstaví trance legendu Marka Sherry zo Škótska.

Brány klubu Batelier: Underground Deluxe sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenky za jednotnú cenu 8 € si budete môcť zakúpiť priamo na bráne pri vstupe do klubu.

Počas noci sa môžete tešiť na kvalitnú výpravnú show. Nebudú chýbať tradičné Ear-Gasmic dekorácie, kvetinová výzdoba, na mieru vyrobené vizualizácie a intrá štartujúce DJov, svetelný park posilnený o 4 lasere a ďalšie príjemné prekvapenia.

Ak ste užívateľmi facebooku a plánujete v sobotu 24. 05. 2014 na Ear-Gasmic zavítať, môžete sa pridať aj priamo do našej udalosti na FB https://www.facebook.com/events/132142300289528/ prípadne na našu oficiálnu fan page https://www.facebook.com/eargasmic.official.

Pre návštevníkov, ktorí pricestujú zo zahraničia, prípadne nie sú z Bratislavy, sme prichystali menšiu mapku s vypísanými MHD spojmi ako sa na Továrenskú ulicu č. 14 do klubu Batelier najľahšie dostať.

mapa

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie. Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov a taktiež štartujúce intrá. Prvé welcome opening intro odznie už o 22:30 hod.

timetable

Tešíme sa na vás a veríme, že si v dobrom zaspomínate na staré dobré RAVE časy a spoločne vychutnáte všetkých DJov naplno. DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic: „The Rave Edition“ – 24. 05. 2014
Miesto: klub Batelier: Underground Deluxe, Továrenská 14, 811 09 Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 05:00
Line-up: MAINSTAGE: MARK SHERRY (UK), Joe Cormack (CZ), Unbeat, JoshJoy, Zolike, Ear-GasmiX by Dj Cole (30 minutes of rave/trance classics), HOUSE & PROGRESSIVE STAGE: Smoly & Semtex, Pace To P.M., Nasty Noise
Entry: 8 €
Event: https://www.facebook.com/events/132142300289528/
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

EG mark sherry poster

Zdroj: Ivo Ninja